Στο GNTM θα δούμε ξανά τη Σοφία Χατζηπαντελή η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast Star». «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι πίσω στην Αθήνα. Είναι διαφορετική εμπειρία που βρίσκομαι εδώ για δεύτερη φορά, καθώς την πρώτη που είχα έρθει στην Αθήνα κανένας δεν με ήξερα, ενώ τώρα νομίζω με ξέρουν και με αγαπούν» είπε αρχικά.

«Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα γυρίσω και είπε ότι έκανα καλό που ήμουν στις audition του GNTM και ήμουν ευχαριστημένη. Δεν νομίζω ότι η ιστορία αυτή θα κλείσει ακόμη, καθώς αυτές τις κοπέλες τις αγάπησα και δεν είναι μόνο για το τηλεοπτικό πρόγραμμα, θέλω να τις δω να κάνουν καλά πράγματα στη ζωή τους. Εγώ θα παίξω την Σοφία, πάντα είμαι η Σοφία. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια, δεν θέλω να τις κρίνω» ανέφερε.

Ποια βλέπει στον τελικό

Η Σοφία Χατζηπαντελή είπε ποια θα ήθελε να δει νικήτρια στο ριάλιτι μόδας. «Θα πω την Μαρίτα επειδή είναι η “Κυπραιούλα” μου, αλλά θεωρώ ότι όλες τους θα κερδίσουν μόλις βγουν από το σπίτι του GNTM». Στο τέλος σχολίασε και τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά που της έπαιρνε συνέντευξη, τον οποίο αποκάλεσε «λεβέντη» και «όμορφο…».