Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή, όπως φάνηκε από τη χθεσινή πρεμιέρα του GNTM έχουν διαφορετική άποψη για το τι εστί μόδα και οι δυο γυναίκες αναζητούν κάτι διαφορετικό από τα φιλόδοξα μοντέλα που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό μόδας.

Αυτή τη φορά, η 21χρονη Βικτώρια από τη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε στο πλατό του GNTM και ενημέρωσε πως τους κριτές: «Δουλεύω πέντε χρόνια, τρία χρόνια σε γραφείο και τώρα 2,5 χρόνια δουλεύω μόνη μου. Πιστεύω ότι θα γίνει η δουλειά μου πιο επαγγελματική. Πιο σοβαρή».

«Είσαι δεκτική στις αλλαγές;» ρώτησε η Βίκυ Καγιά και η θετική απάντησή της, άρεσε στην κριτή.
«Μου κάνει influencer, δεν μπορώ να τη φανταστώ μοντέλο» σχολίασε ο Τάσος Σωφρονίου στα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής όσο το νεαρό κορίτσι απουσίαζε από το πλατό για να βάλει το μαγιό της.

Μόλις η Βίκυ Καγιά την είδε σχολίασε: «Τι ωραίο σώμα, τι ωραία πόδια. Τι ωραίο πωπουδίνι» και την ρώτησε: «Είσαι μοντέλο ή influencer;».

«Μοντέλο αλλά δουλεύω κυρίως με e-shop» απάντησε η νεαρή κοπέλα με την κριτή να της σχολίασε πως αυτό φαίνεται. Οι κριτές συμφώνησαν πως το νεαρό μοντέλο πρέπει να δουλέψει τις πόζες της καθώς τους φάνηκαν πολύ instagramικές.

Ωστόσο, τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και ο Γιώργος Καράβας έδωσαν στην παίκτρια το πολυπόθητο «ναι».,
Τα πράγματα όμως ήταν διαφορετικά όταν ψήφισε η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Είσαι όμορφη. Νομίζω ότι οι πόζες σου είναι νεκρές. Κακές. Το μαλλί σου αν ήταν και μπλε δεν θα μου άλλαζε τη γνώμη μου. Η μόδα είναι παγκόσμια. Από μένα είναι όχι» είπε και της έδωσε το «όχι» της.

Τότε η Βίκυ Καγιά «σκάλωσε» και σχολίασε πως η νεαρή κοπέλα έχει ομορφιά «ξωτικού».

Ο Τάσος Σωφρονίου ήταν διχασμένος για το αν έπρεπε να την περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και έπειτα από ορισμένες παρεμβάσεις στα μαλλιά της, η νεαρή με άλλο αέρα, πόζαρε εκ νέου και ο κριτής της έδωσε το «ναι» του.

Με τρία «ναι» λοιπόν, η 21χρονη Βικτώρια πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM.