«Θέλω να μάθω πράγματα, να μάθω να ποζάρω». Αυτή ήταν η απάντηση της 27χρονης Δήμητρας από το Κιλκίς σε ερώτηση γιατί βρέθηκε στο GNTM και πώς φαντάζεται τον εαυτό της μέσα σε αυτό το χώρο σε λίγα χρόνια.

Η 27χρονη Δήμητρα δήλωσε από την αρχή πως είναι ερασιτέχνης και πως έχει πολλά να μάθει ακόμα. Οι κριτές προβληματίστηκαν καθώς δεν ήξεραν αν τελικά η γυναίκα που είχαν απέναντι τους έκανε για μοντέλο.

Στην συνέχεια φόρεσε το μαγιό της και έκανε πασαρέλα μπροστά τους. Τόσο το μαγιό που επέλεξε να φορέσει όσο και το γυμνασμένο κορμί της, απέσπασαν θετικά σχόλια.

«Ποιο είναι το οξυγόνο σου;» την ρώτησε ο Τάσος Σωφρονίου και εκείνη απάντησε «οι φωτογραφήσεις. Μου αρέσει η μόδα, να ποζάρω. Όλο το κομμάτι».

«Θέλω να σε δω να ποζάρεις λίγο διαφορετικά» της είπε ο Γιώργος Καράβας που την ενημέρωσε πως μέχρι εκείνη την ώρα δεν έβλεπε model material και ζήτησε έναν κύβο προκειμένου να τη βοηθήσει να ποζάρει.  

Οι πόζες της ήταν καλύτερες αλλά δεν τον έπεισαν για να την περάσει στην επόμενη φάση και έτσι της έδωσε το πρώτο «όχι».

Η Σοφία Χατζηπαντελή θέλησε να την ξαναδεί καθώς τόνισε πως είδε αυτοπεποίθηση στις πόζες της και της έδωσε «ναι». Η Βίκυ Καγιά είχε αντίθετη άποψη που τόνισε πως δεν είδε στις πόζες της καμία αυτοπεποίθηση όμως σε ερώτηση γιατί να της δώσει το «ναι», η νεαρή είπε «γιατί το αξίζω» και έτσι πήρε το δεύτερο «ναι».

Ο Τάσος Σωφρονίου της έδωσε «όχι» καθώς όπως της είπε δεν του αρέσουν οι δικαιολογίες και τα κλισέ τα οποία τα σιχαίνεται. Η νεαρή προσπάθησε να δικαιολογηθεί για το λόγο που δεν είχε συμμετάσχει στα προηγούμενα GNTM.