Το GNTM 5 επιστρέφει τη νέα σεζόν στο Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και θα διαγωνιστούν μόνο κορίτσια από 18 ετών και άνω.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Breakfast@star» στις θέσεις των κριτών θα δούμε τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σοφρωνίου και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Η «καυτή» είδηση, που βέβαια έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό, είναι η επιστροφή της Βίκυς Καγιά μετά την απουσία της από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι. Επίσης, φέτος θα δούμε τον Γιώργο Καράβα στη θέση του κριτή και όχι σε αυτή του coach.

Την τετράδα των κριτών συμπληρώνουν δύο φρέσκα πρόσωπα, καταξιωμένα και τα δύο στο χώρο της μόδας: ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή. Ο Τάσος Σοφρωνίου συμμετείχε τόσο στους προηγούμενους κύκλος του GNTM όσο και σε guest εμφάνιση πέρυσι.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα μοντέλο με διεθνή παρουσία ενώ πριν λίγα χρόνια είχε γίνει viral λόγω του εκκεντρικού της στιλ. Η ίδια θα είναι special guest κριτής και θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των οντισιόν.

Στο GNTM 5 θα υπάρξει και μια νέα προσθήκη, αυτή της Έλενας Γαλυφά, η οποία θα είναι η hostess. Θα είναι στο family room και θα υποδέχεται τους παίκτες και τις οικογένειές τους.