Η Λίλι Άλεν αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο πατέρας της Κιθ Άλεν όταν έχασε την παρθενιά της. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, η 38χρονη τραγουδίστρια του «Smile», εμφανίστηκε πρόσφατα στο podcast του κωμικού Alan Carr’s Life’s a Beach, όπου μίλησε για την εποχή που έχασε την παρθενιά της ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τον ηθοποιό πατέρα της, Keith Allen, και τον διάσημο αδερφό της, Alfie Allen.

«Έχασα την παρθενιά μου από έναν τύπο που λέγεται Φερνάντο στη Βραζιλία όταν ήμουν περίπου 12 ετών», αποκάλυψε, πριν ξεκαθαρίσει: «Όχι, αστειεύομαι».

Αν και η Άλεν δεν είπε σε ποια ηλικία ήταν στην πραγματικότητα όταν έκανε σεξ για πρώτη φορά, είπε στον Καρ ότι «δεν μίλησε ποτέ ξανά στον [Φερνάντο]» μετά το ραντεβού τους. Μάλιστα, η τραγουδίστρια του «F… You» παραδέχτηκε ότι η εμπειρία ήταν «λίγο τραυματική» επειδή ο πατέρας της είχε καλέσει την αστυνομία το ίδιο βράδυ.

«Στην πραγματικότητα εξαφανίστηκα», είπε η Άλεν. «Πήγα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του – ήμουν διακοπές με τον μπαμπά και τον αδερφό μου – και προφανώς δεν επέστρεψα στο δωμάτιό μου».

Το επόμενο πρωί, όταν ξύπνησε, διαπίστωσε ότι υπήρχε παντού αστυνομία στο ξενοδοχείο που έμεναν. «“Χτένιζαν” την παραλία και ρωτούσαν τι φορούσα. Ο κόσμος νόμιζε ότι πνίγηκα. Δεν είχα το κουράγιο να πω “όχι, απλά έχασα την παρθενιά μου”», εξομολογήθηκε και συμπλήρωσε: «Δεν έκανα σεξ για λίγο καιρό έπειτα από αυτό».

Η Λίλι Άλεν είναι τώρα νηφάλια, μητέρα δύο κοριτσιών – Έθελ, 11 ετών και Μάρνι, 10 ετών – και παντρεμένη με τον ηθοποιό και αστέρα του Stranger Things Ντέιβιντ Χάρμπουρ. Ήρθαν σε επαφή μέσω εφαρμογής γνωριμιών και ο γάμος τους έγινε τον Σεπτέμβριο του 2020, στο Λας Βέγκας ύστερα από ένα χρόνο που ήταν ζευγάρι. Μάλιστα ο ίδιος είχε στο app φωτογραφία του Jim Hopper, του χαρακτήρα του αρχηγού της αστυνομίας που υποδύεται στη σειρά του Netflix Stranger Things και εκείνη δεν είχε ιδέα ποιος ήταν.