Ο Μπρους Γουίλις αποφάσισε να διαγράψει την Ντέμι Μουρ από τη διαθήκη που έχει συντάξει εδώ και περίπου μια δεκαετία, καθώς άτομα από το περιβάλλον του, αναφέρουν ότι ο ηθοποιός θεωρεί πως η πρώην σύζυγος του έχει αρκετά χρήματα, τόσο για την ίδια, όσο και για τα παιδιά του. Έτσι, στόχος του φέρεται να είναι να εξασφαλίσει οικονομικά τη νέα οικογένεια που δημιούργησε από το 2009.

Όπως αναφέρει η marca.com, η τροποποίηση έγινε, καθώς η αφασία από την οποία πάσχει, αρχίζει να εξελίσσεται και να τον εμποδίζει στην επικοινωνία, με αποτέλεσμα να αποσύρεται και από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, από τα 250 εκατομμύρια δολάρια που διαθέτει, αποφάσισε να αφήσει μόνο 1 εκατομμύριο στις τρεις κόρες που απέκτησε με την Ντέμι Μουρ. «Ο Μπρους ήθελε να βεβαιωθεί ότι η νέα οικογένειά του θα είναι καλά» είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογενείας του.

«Πιστεύει ότι η Ράμερ, η Σκάουτ και η Ταλούλα έχουν πάρει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει οικονομικά και τις έχει εξασφαλίσει για όλη τους τη ζωή», πρόσθεσε στη συνέχεια.