Πρόκειται για μια γυναίκα της οποίας η γοητεία παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο, αν και η ίδια έχει βαρεθεί το ρόλο της «μοιραίας». Η Βάνα Μπάρμπα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Ciao, όπου μίλησε για τη σχέση της με τους άντρες, την καριέρα της, το Λάκη Ραπτάκη και το επεισόδιο στο πρωινό του Mega.

Ερωτώμενη για την καριέρα της και την επιλογή της να μείνει στην Ελλάδα παραδέχτηκε ότι θεωρεί λανθασμένη την επιλογή της. «”Ρε γαμώτο”, έπρεπε να είχα φύγει. Εγώ στην καριέρα μου, άλλωστε, δεν προσπάθησα να επιβεβαιώσω ότι είμαι κάτι άλλο από ωραία γυναίκα, όπως με αποκαλούν», απαντά η Βάνα Μπάρμπα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η παραδοχή της ότι έχει χτυπήσει σύντροφό της και δεν το μετανιώνει! «Σε ένα ερωτικό παιχνίδι όλοι τα κάνουμε όλα! Όταν είσαι ερωτευμένος με κάποιον θα θυμώσεις, θα μαλώσεις, θα ζηλέψεις. Όχι, δεν μετάνιωσα ποτέ που σήκωσα χέρι να τον χτυπήσω! Ήταν πανέμορφο», απαντά με ειλικρίνεια η σταρ.

Φυσικά, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για την επεισοδιακή αποχώρησή της από το πρωινό του Mega. Όπως δήλωσε δεν μετάνιωσε για τη στάση της, καθώς ένιωσε ότι αδικούταν. «Σιγά μη θιχτώ από μια πρωινή εκπομπή. Ένιωσα ότι δεν μου αξίζει αυτή η ενότητα που μου διέθεσαν μέσα σε ένα τρίωρο. Τα συμπαθώ τα παιδιά, αλλά ήμασταν άγνωστοι, μου ζήτησαν συγνώμη και τελείωσε η ιστορία», αποσαφήνισε.

Σήμερα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «50 χρόνια έρωτας» με παραγωγό τον πρώην αγαπημένο της, Λάκη Ραπτάκη. Η σχέση τους είναι φιλική πλέον και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους.