Η Κατερίνα Καραβάτου υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας
της με τον Alpha για την εκπομπή «Κους κους το μεσημέρι», ενώ όπως
δήλωσε «Πολλά είναι αυτά που πρέπει να αλλάξουν στη θεματολογία της εκπομπής». Η πιο παλιά συνεργάτιδα της εκπομπής, η Κλεοπάτρα Πατλάκη, πήρε τη
μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την μεσημεριανή ομάδα καθώς θεωρεί πως ήταν ένα κύκλος που ήρθε η ώρα του να κλείσει, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει συζητήσεις για κάποια άλλη επαγγελματική στέγη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, άλλη μία αλλαγή που σκέφτονται να κάνουν εκεί στην Κάντζα για χάρη της υψηλής τηλεθέασης είναι να επαναφέρουν τις ζωντανές τηλεφωνικές γραμμές. Οπως μαθαίνουμε, τα κοινωνικά θέματα με τις πονεμένες ιστορίες τηλεθεατών, που τα είχε εντάξει στο «Κους κους» η τότε διευθύντρια προγράμματος του Alpha Ζίνα Κουτσελίνη, επανέρχονται.

Αγνωστο παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Ηλιάκη, καθώς δεν φαίνεται να παραμένει στην απογευματινή ομάδα του «Δέστε τους», ενώ οι συζητήσεις προκειμένου να ενταχτεί στο πρωινό «Πάνω στην ώρα» έχουν σταματήσει προ πολλού.

Την ίδια ώρα ετοιμάζεται η συμφωνία της Κατερίνας Καινούργιου με τον Alpha, ως παρουσιάστριας του «Δέστε τους», με συμπαρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά.

.Αυτός που δεν έχει εξασφαλιστεί  είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, μια και, όπως λέγεται, δεν βρέθηκε θέση για εκείνον στον κανάλι της Κάντζας, οπότε αποχωρεί. Αρχικά ακουγόταν ότι θα είναι στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, στο «Μες στην καλή χαρά», όμως δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει, λόγω της παρουσίας του σε νυχτερινή πίστα.

Από την άλλη, η Μαρία Αραμπατζή μετά τον «Ομορφο κόσμο το πρωί», ενώ κράτησε μια θεσούλα στο Mega, δεν διστάζει να εκφράζει τα παράπονά της απέναντι στον σταθμό. Σε συνέντευξή της στον Flash 96 δήλωσε πως υπέγραψε σύμβαση για το πρωινό του καναλιού, όπως επίσης ότι η πεντάδα ενημερώθηκε για την αντικατάστασή της από το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά μέσα από τη συνέντευξη του διευθυντή προγράμματος Πέτρου Μπούτου, τον οποίο, όπως ανέφερε, συνάντησε μόνο μία φορά και της εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του. Σε ερώτηση για το πώς της φαίνονται οι νέοι παρουσιαστές, εκτιμά ότι για να τους έχει επιλέξει ο σταθμός θα μπορούν να αντεπεξέλθουν, ενώ σχετικά με τη δυσαρέσκεια του Πέτρου Μπούτου για το γεγονός ότι η πεντάδα δεν ασχολιόταν με θέματα που συζητά ο περισσότερος κόσμος, η Μαρία Αραμπατζή απέφυγε να σχολιάσει και περιορίστηκε να πει πως «προφανώς για να το λέει αυτό εισέπραξε».

Σύμφωνα με τις φήμες, οι άλλοι δύο της παρέας, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, παραμένουν στο Mega, ενώ δεν αποκλείεται ο διευθυντής προγράμματος Πέτρος Μπούτος να τους τοποθετήσει και πάλι στην ομάδα του πρωινού, με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Οι τελευταίοι αναμένεται να βάλουν την υπογραφή τους αυτή την εβδομάδα.

Πηγή:ESPRESSO