Η Βάνα Μπάρμπα δεν μασάει τα λόγια της και μιλά ανοικτά για την «κόντρα» του Χρήστου Λούλη και της Ζέτας Μακρυπούλια, αλλά και για τα ελληνικά σήριαλ.

«Δεν μου αρέσουν τα σήριαλ που βλέπω, προτιμώ τα τούρκικα», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «LifeStyle», προσθέτοντας πως «Είναι εξαιρετικές δουλειές και καλά κάνουν και μας κατατροπώνουν- τα μόνα καλά είναι τα καθημερινά του Mega και η “Ζωή της Άλλης” που βλέπει όλος ο κόσμος-, είναι τραγικά. Τα σήριαλ που έχουμε είναι ανόητα πια. Γιατί να υπάρχουνε;»

Δεν δίστασε ακόμα να απαντήσει και σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το θέμα που ξέσπασε στον κύκλο των ηθοποιών για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Μη με βάζετε σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι η προσωπική γνώμη του καθενός αυτή. Με φέρνετε σε δύσκολη θέση, δεν μου αρέσει που όλοι πρέπει να κρίνουμε τους πάντες. Η Ζέτα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, λαμπερό κορίτσι αλλά σαφώς η υποκριτική δεν είναι αυτό, αυτό είναι θέμα», υποστήριξε η ηθοποιός προσθέτοντας πως «Το να είμαστε κριτές, παρουσιαστές, στα εξώφυλλα, αυτό είναι θέαμα. Είναι διαφορετικά πράγματα η υποκριτική από το θέαμα. Δεν μπορώ εγώ ξαφνικά να πω ότι είμαι στο ίδιο επίπεδο με τη Λυδία την Κονιόρδου ας πούμε. Άλλη δουλειά κάνει αυτή η γυναίκα άλλη εμείς. Είμαστε κάποιοι από δω και κάποιοι στην αντίπερα όχθη».