Καλεσμένη της Κατερίνας Ζαρίφη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» του Open φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (03/11) η Ραμόνα Βλαντή. Η Κατερίνα Ζαρίφη δεν άργησε να βάλει στην κουβέντα τους την Σοφία Χατζηπαντελή.

«Δεν είναι του χώρου ούτε η Σοφία ούτε ο Σκουλός. Ο Δημήτρης Σκουλός είναι φωτογράφος, μπορεί να είναι εξαιρετικός στη δουλειά του, αλλά από styling δεν ξέρει», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή και συνέχισε: «Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι του χώρου. Είναι ένας character. Ζούμε στην εποχή της συμπερίληψης και έχει καταφέρει -γιατί λόγω ύψους αν πήγαινε σε πρακτορείο δεν θα δούλευε ποτέ- με τα φρύδια αυτά και την ιδιαιτερότητα αυτή να γίνει character. Μπράβο της. Δεν είναι μοντέλο. Το μοντέλο είναι ένας καθαρός καμβάς».

«Στο GNTM έλεγαν ότι τα μοντέλα δεν έπρεπε να έχουν κάνει τίποτα πάνω τους και πάει ένας κριτής που έχει κάνει πράγματα πάνω της, θεωρώ ότι δεν μπορεί να κρίνει και να αποφασίζει για τα μοντέλα. Για το My Style Rocks δεν μπορεί γιατί δεν ξέρει από μόδα και δεν το λέω μόνο εγώ, το λέει όλος ο κόσμος. Αυτά έχω πει. Δεν έχω πει τίποτα για τον χαρακτήρα της όπως έχει κάνει η ίδια», κατέληξε η Ραμόνα Βλαντή.