Με αγωνία περιμένουν σήμερα οι αγανακτισμένοι πολίτες τη συνάντηση των οδηγών βυτιοφόρων και φορτηγών Δημόσιας Χρήσης με το Δημήτρη Ρέππα, για να δουν αν επιτέλους θα μπορέσουν να κινήσουν τα αυτοκίνητά τους, αν θα μπορέσουν να πάνε διακοπές και για κάποιους αν θα καταφέρουν να γυρίσουν από τα μέρη που έχουν πάει να ξεκουραστούν. Οι ουρές των τελευταίων ημερών στα βενζινάδικα έχει εξαντλήσει την υπομονή των πολιτών, που σκαρφίζονται διάφορους τρόπους για να βρουν λύση στο πρόβλημα

Μία τέτοια λύση, παράνομη, όμως, βρήκαν δύο άγνωστα άτομα στην πόλη της Καστοριάς. Απελπισμένοι καθώς ήταν να γεμίσουν με βενζίνη το αυτοκίνητό τους και να μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν, προσπάθησαν να κλέψουν βενζίνη από ένα παρκαρισμένο ΙΧ,  βάζοντας ένα λαστιχένιο σωληνάκι στο ρεζερβουάρ του οχήματος. Γρήγορα όμως έγιναν αντιληπτοί από περαστικούς και τράπηκαν σε φυγή. Τώρα και βενζίνη δεν έχουν και τους αναζητά η Αστυνομία.

Και στα Τρίκαλα όμως εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους, όχι μόνο ανάμεσα στους αγανακτισμένους πολίτες αλλά και ανάμεσα στους απεργούς. Τι κι αν ο εισαγγελέας διέταξε αυτόφωρες συλλήψεις των ιδιοκτητών βυτίων δημόσιας χρήσης όταν παρεμποδίζουν τα ιδιωτικής χρήσης να φορτώσουν καύσιμα. Οι απεργοί βρίσκουν άλλους τρόπους να μπλοκάρουν τις μεταφορές. Χθες κάποιοι από αυτούς ξεφούσκωσαν τα λάστιχα ενός βυτιοφόρου για να μην μπορέσει να κινηθεί και να εφοδιάσει με καύσιμα τα πρατήρια.