Εκτεταμένα είναι τα επεισόδια που σημειώνονται στην περιοχή γύρω από τη Βουλή. Ομάδες διαδηλωτών πετούν πέτρες, καδρόνια και βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αστυνομικοί απαντούν με τη ρήψη χημικών.

Τα επεισόδια εκτυλίσσονται στην πλατεία Συντάγματος, στην Φιλελλήνων και στους γύρω δρόμους, όπου καίγονται κάδοι απορριμμάτων, ενώ φωτιά πήρε και η είσοδος του υποκαταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, η οποία σβήστηκε με την παρέμβαση δύο οχημάτων της πυροσβεστικής.

Οι ομάδες των «Αγανακτισμένων», είναι πλέον συγκεντρωμένες στη λεωφόρο Αμαλίας, μπροστά από το άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη, ενώ σε χώρο συγκέντρωσης διαδηλωτών έχει μετατραπεί και ο σταθμός του μετρό.

Στην περιοχή έχουν καταφθάσει πολλά ασθενοφόρα παρέχοντας πρώτες βοήθειες τόσο στους τραυματίες, όσο και σε αυτούς που εμφανίζουν λιποθυμικές τάσεις, εξαιτίας των χημικών.

Νωρίτερα μέλη της νεολαίας του Συνασπισμού, πραγματοποίησαν πορεία στη λεωφόρο Αμαλίας, η οποία, όμως διαλύθηκε, ύστερα από ρήψη δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Παρά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, οι «Αγανακτισμένοι», δηλώνουν ότι θα παραμείνουν στην πλατεία Συντάγματος, προσκαλώντας τον κόσμο να συγκεντρωθεί και αύριο στις 6 το απόγευμα έξω από τη Βουλή.