Υλικά 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας μαγιονέζα2 φλιτζάνια τσαγιού βρασμένο αστακό1 κουταλιά της σούπας κοφτή κέτσαπΜουστάρδα σε σκόνηΧυμό λεμονιούΜαρούλι ψιλοκομμένοΆνηθο Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής Βράζουμε τον αστακό. Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και την κέτσαπ. Προσθέτουμε τον αστακό και ανακατεύουμε. Σε μια πιατέλα στρώνουμε το μαρούλι και βάζουμε από πάνω τη αστακοσαλάτα. Μπορούμε να τη γαρνίρουμε με κλωναράκια άνηθου.