Υλικά

  • 4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο
  • ρίγανη
  • αλάτιπιπέρι
  • λάδι
  • χυμό 2 λεμονιών

sidagi.gr


Εκτέλεση

Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα, βάζουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο.

Προσθέτουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.

Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν το νερό τους είναι έτοιμες. Τότε προσθέτουμε το λεμόνι. Αφήνουμε να πάρουν μια – δυο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.