Ακυρώνονται σήμερα, λόγω της πανελλαδικής απεργίας οι παραστάσεις στις σκηνές του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, στο Εθνικό Θέατρο ακυρώνεται ο «Ριχάρδος Γ’» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στη Κεντρική Σκηνή και το «Έγκλημα και Τιμωρία», του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος».

Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός 10ήμερου για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210-7234567 για εισιτήρια μέσω τηλεφωνικού κέντρου και ίντερνετ.

Κλειστό και το ΚΘΒΕ

Στο μεταξύ χωρίς θέατρο μένουν σήμερα και οι Θεσσαλονικείς, καθώς οι μοναδικές σκηνές της πόλης που είχαν για σήμερα προγραμματισμένες παραστάσεις, είναι αυτές του ΚΘΒΕ.

Ματαιώνονται -λόγω της πανελλαδικής απεργίας- όλες οι προγραμματισμένες παραστάσεις σε όλες τις σκηνές του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας (Βασιλικό Θέατρο, Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Μικρό θέατρο και σκηνή «Σωκράτης Καραντινός» της Μονής Λαζαριστών).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του θεάτρου: «Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι Α.ΔΕ.ΔΥ και Γ.Σ.Ε.Ε. την Πέμπτη 4/2/16, στην οποία συμμετέχουν το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ο Σύλλογος Εργαζομένων στο ΚΒΘΕ, Πάσης Φύσεως Προσωπικού, ανακοινώνει ότι δε θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις της συγκεκριμένης ημέρας, δίνοντας ωστόσο τη δυνατότητα της επιστροφής ή αλλαγής των εισιτηρίων, που έχουν ήδη εκδοθεί.

Το χρονικό διάστημα εξαργύρωσης ή αλλαγής των εισιτηρίων τους ορίζεται από την επομένη της απεργίας 5/2/16 έως τις 14/2/16».