Τεχνολογία της Χρονιάς το e-POWER

Βραβεύτηκε στην Ιαπωνία


AUTO
13:05
20/11/2020
Τεχνολογία της Χρονιάς το e-POWER
1
loading

Το νέο SUV Nissan Kicks απέσπασε το βραβείο για την Τεχνολογία της Χρονιάς του 2021, που δόθηκε από την  μη κερδοσκοπική οργάνωση  Automotive Researcher's and Journalists' Conference of Japan  (RJC), για τον ηλεκτροκινητήρα του e-POWER.

Επιπλέον, το Kicks, που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον περασμένο Ιούνιο, ανακηρύχτηκε  ως ένα από τα 6 Καλύτερα Αυτοκίνητα της Χρονιάς από την RJC.

Το προηγμένο σύστημα e-POWER του Kicks επιλέχθηκε για την ισχυρή οδηγική του απόκριση, καθώς και για το υψηλό επίπεδο αθόρυβης κύλισης που επιτυγχάνεται με την μείωση της συχνότητας λειτουργίας του κινητήρα σε χαμηλές ταχύτητες,  σε σύγκριση με τα προηγούμενα συστήματα e-POWER. Παράλληλα, το Kicks ανακηρύχτηκε  κορυφαίο μοντέλο συνολικά λόγω της επιτάχυνσης, του σχεδιασμού και των  συναρπαστικών επιδόσεών του.

Η τεχνολογία e-POWER, διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία που φορτίζεται από βενζινοκινητήρα. Επειδή οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα, τα μοντέλα που διαθέτουν e-POWER προσφέρουν την ίδια ομαλή, άμεση επιτάχυνση και ισχυρή απόδοση,  με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα. Ο κινητήρας βενζίνης, που χρησιμοποιείται μόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας,  λειτουργεί  πάντα στο βέλτιστο εύρος στροφών, μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση καυσίμου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Giorgis

    Η Nissan αντί να πηγαίνει μπροστά όπως ξεκίνησε να κάνει με το Leaf, κάνει όπισθεν ολοταχώς επιστρέφοντας στα ορυκτά καύσιμα, όταν όλες οι άλλες εταιρίες πάνε με φουλ γκαζι στα ηλεκτρικά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει