Νέο Hyundai Tucson

Στις 15 Σεπτεμβρίου η Ψηφιακή Παγκόσμια Πρεμιέρα


AUTO
20:30
14/09/2020
Νέο Hyundai Tucson
loading

Η Hyundai Motor έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου Tucson λίγο πριν την Ψηφιακή Παγκόσμια Πρεμιέρα του που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020στις 03.30πμ ώρα Ελλάδος (02:30 π.μ. CEST).

Τα νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της 4ης γενιάς του Hyundai Tucson διαθέτουν την νεότερη εξέλιξη της χαρακτηριστικής σχεδίασης των προβολέων της μάεκας που ονομάζεται «Parametric Hidden Lights» καθώς επίσης και μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση διπλής διάταξης του cockpit που προσφέρει εξατομικευμένο χώρο, βελτιστοποιημένο αισθητικά για μια high-tech οδηγική εμπειρία. Στις πρώτες εικόνες αναδεικνύονται καινοτόμα χαρακτηριστικά που εκφράζουν τη νέα υπογραφή του Tucson.

Η εξωτερική σχεδίαση του Tucson 4ης γενιάς εκφράζει αυτό που οι σχεδιαστές της Hyundai αποκαλούν «Parametric Dynamics» και χρησιμοποιεί γραμμές, πρόσωπα, γωνίες και σχήματα για τη δημιουργία λεπτομερειών μέσω ψηφιακών δεδομένων που μοιάζουν με κόσμημα για να προσφέρει μια τολμηρή αίσθηση σχεδιασμού. Τα παραμετρικά κρυμμένα φώτα παρέχουν μια έντονη πρώτη εντύπωση. Τα Daytime Running Lights (DRL) ενσωματώνονται στη μάσκα που μοιάζει με κόσμημα και αποκαλύπτονται μόνο όταν ενεργοποιηθούν από τον οδηγό.

Συνολικά, το αμάξωμα του νέου Κορεάτικο SUV είναι μακρύτερο και φαρδύτερο από τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς, προσφέροντας ένα μακρύ καπό και κοντούς προβόλους σε ένα αυξημένο μεταξόνιο που του δίνουν έναν κρυφό χαρακτήρα κουπέ. Πλευρικά, οι επιφάνειες δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση της κομψής σιλουέτας και του τονισμένου αμαξώματος, υποδηλώνοντας κίνηση ακόμα και όταν το όχημα είναι σταθμευμένο.

Η εξέλιξη στο εσωτερικό οδήγησε στην τοποθέτηση του πίνακα οργάνων σε χαμηλότερη θέση ενώ παράλληλα πολυεπίπεδες, υψηλής αισθητικής επιφάνειες ενισχύουν την αίσθηση της διαφάνειας.

Οι κάθετα προσανατολισμένες επιφάνειες της πλήρως ενσωματωμένης κεντρικής κονσόλας είναι εμπνευσμένες από καταρράκτες. Οι δύο ασημένιες γραμμές που ρέουν από την κεντρική κονσόλα προς τις πίσω πόρτες εναρμονίζουν τα υψηλής ποιότητας υλικά με ουδέτερους τόνους.

Το livestream της πρεμιέρας, σχετικό βίντεο και εικόνες teaser θα είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο www.hyundai.com καθώς και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της μάρκας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει