Τις τιμές και τις εξοπλιστικές εκδόσεις του ix35 ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai. Το νέο μοντέλο με τον 1.600άρη βενζινοκινητήρα απόδοσης 135 ίππων, μπορεί να αποκτηθεί με πλούσιο εξοπλισμό και τιμές που ξεκινούν από τα 20.500 ευρώ.

Αναλυτικά οι εξοπλιστικές εκδόσεις:

Η έκδοση Classic περιλαμβάνει ABS με EBD, ESP, αερόσακους οδηγού/συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακους, αερόσακους οροφής, air-condition, ηχοσύστημα με MP3, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω, ράγες οροφής, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα, προβολείς ομίχλης, υπολογιστή ταξιδίου και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Η τιμή της έκδοσης ανέρχεται σε 20.500€.

Η έκδοση Comfort περιλαμβάνει επιπλέον κλιματισμό, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, συναγερμό, αισθητήρα φώτων, bluetooth, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, ipod και cruise control. Η τιμή της έκδοσης ανέρχεται σε 22.450€.

Η έκδοση Style διαθέτει επιπλέον Smart Button (ενεργοποίησης – απενεργοποίησης κινητήρα), αισθητήρες βροχής, δερμάτινο τιμόνι & επιλογέα ταχυτήτων και σύστημα πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας. Η τιμή της έκδοσης ανέρχεται σε 24.100€.

Τέλος στον εξοπλισμό της έκδοσης Premium περιλαμβάνονται και τα θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός/πίσω και η ηλιοροφή. Η τιμή της έκδοσης ανέρχεται σε 26.500€.

Πηγή: autotriti.gr