Το καλοκαίρι έρχεται κι αυτό που θέλει κάθε γυναίκα είναι υπέροχα, σέξι πόδια από το πρωί που θα πάει στην παραλία μέχρι το βράδυ στη νυχτερινή της έξοδο.

Μπορείτε να τα έχετε χωρίς κόπο, χωρίς χαμένο χρόνο και κυρίως χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Μην ψάχνετε αλλού. Η νέα επαναστατική συσκευή Silk’ n Flash & Go είναι αυτό που θέλετε.

Ξεχάστε το άγχος να κλείσετε ραντεβού, να προλάβετε να πάτε και να οργανώσετε ολόκληρη «επιχείρηση» για να μπορέσετε να έχετε απαλά πόδια.

Κάντε το μόνες σας στο σπίτι με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο, που ταυτόχρονα είναι τόσο προσιτός και ευχάριστος. Βάλτε στο συρτάρι τα ξυραφάκια και απαλλαγείτε από την αποτρίχωση με κερί που δεν πετυχαίνει πάντα και επιπλέον πονάει.

Χωρίς επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, με υπερ-αποδοτικό φορτιστή και με ελάχιστο βάρος καθώς ζυγίζει μόλις 450 γραμμάρια, η επαναστατική συσκευή Silk’ n Flash & Go προσφέρει ασφάλεια,αποδεδειγμένα αποτελέσματα και αξιοπιστία.

Η πρωτοποριακή μέθοδος εγγυάται μείωση της τριχοφυΐας σε ποσοστό 90% μόλις σε 3 μήνες μετά την θεραπεία του Silk’ n Flash & Go.

Η εταιρεία Κωτσόβολος, η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, αλλάζει για ακόμα μία φορά τα δεδομένα της αγοράς και λανσάρει αποκλειστικά στα καταστήματά της τη νέα πρωτοποριακή συσκευή Silk’ n Flash & Go, της εταιρείας Silk’ n, για μόνιμη αποτρίχωση στο σπίτι.

Σε μία εποχή όπου οι καταναλωτές αποδέχονται περισσότερο τις θεραπείες αισθητικής, ωστόσο μόνο το 2% του πληθυσμού έχει τη δυνατότητα, οικονομικά, να στραφεί στην επαγγελματική θεραπεία με «λέιζερ» αφού κόστος των διαδικασιών παραμένει υψηλό, για κάποιους απαγορευτικό, προσιτό μόνο σε άτομα μεγάλου εισοδήματος.

Ο Κωτσόβολος καινοτομεί, δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να αποκτήσουν μία συσκευή μόνιμης αποτρίχωσης για οικιακή χρήση σε λογική τιμή.

Με κλινικά αποδεδειγμένη δράση και απόλυτα ασφαλής, η πρώτη συσκευή με τεχνολογία φωτός για χρήση στο σπίτι, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να απαλλαχθεί από τον «εφιάλτη» της τριχοφυΐας χωρίς να είναι αναγκασμένη να μετακινηθεί από το σπίτι της.

Μέσω μίας πολύ απλής και ανώδυνης διαδικασίας, η συσκευή Silk’ n Flash & Go προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα, έως και 50% μείωση της τριχοφυΐας μετά από μόλις 3-4 αγωγές, χωρίς να είναι απαραίτητη η συνταγογράφηση από ειδικό γιατρό.

Βασισμένη στην τεχνολογία Home Pulse Light (HPLTM), η οποία είναι ιδιοκτησία της Home Skinovations και στηρίζεται στο συνδυασμό της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης με μία μοναδική ηχητική δράση, η συσκευή προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, συγκρίσιμα με εκείνα των επαγγελματικών «λέιζερ».

Ένα μυστικό των επαγγελματιών… γίνεται δικό σας!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ