«Τον ακρωτηρίασαν μέσα σε ένα απλό δωμάτιο. Του έκαναν την εγχείριση μες στο κρεβάτι… Δεν υπήρχαν σεντόνια…», συγκλονίζει η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου, μιλώντας για τον θάνατο του συζύγου της στο νοσοκομείο «Αττικόν».

«Χάσαμε δέκα μέρες, που θα μπορούσε τώρα να ζει. Για τα καλά χέρια ήρθαμε εδώ. Τέτοια αλαζονεία, τέτοιο χάλι δεν το έχω ξαναδεί», ξεσπά, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

Παράλληλα, η ίδια τονίζει πως είχε δώσει και φακελάκι στον θεράποντα ιατρό του συζύγου της, με το ποσό των 500 ευρώ, κάτι που όπως είπε ο Χρήστος Καλλιάνος δεν το ζήτησε ο γιατρός, αλλά η μητέρα του το έδωσε ως «ευχαριστώ».

«Πήρε το φάκελο με τα χρήματα, για να καλυτερεύσει τη ζωή του άντρα μου και τελικά τον πέθανε», ξεσπά και πάλι η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

Σύζυγος Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν ζητήσαμε διασωλήνωση, αλλά καλύτερη φροντίδα στο καρδιοαναπνευστικό σύστημα»

«Ο άνθρωπος είχε δύσπνοια και εκείνος μας έλεγε: ”Πάμε καλά”. Μέχρι κι εγώ τον πίστεψα! Μας έλεγαν: ”θα βγείτε κάποια στιγμή”», δήλωσε η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου, μιλώντας, επίσης, στην εκπομπή του «Alpha».

«Δεν ζητήσαμε διασωλήνωση, αλλά καλύτερη φροντίδα στο καρδιοαναπνευστικό σύστημα», είπε μεταξύ άλλων η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου, απαντώντας στον καθηγητή Αγγειοχειρουργικής και στα όσα ισχυρίστηκε μέσω των συνηγόρων του ότι «ενδεχόμενη διασωλήνωση θα ήταν λάθος ιατρική πράξη, καθώς η αποσωλήνωση θα ήταν αδύνατη».

«Μας είπε ο υπουργός Υγείας: ”Μίλησα με τον γιατρό. Εάν δεν δώσει την εντολή εκείνος, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι”», τόνισε η ίδια.