Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης και τα πρώτα καινούρια μαγιό έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους για να κηρύξουν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν του 2024. Οπωσδήποτε έχετε το παλιό και γεμάτο αναμνήσεις μαγιό σας, ωστόσο ποια από εμάς δεν θέλει ένα καινούργιο για να υποδεχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι;

Για όσες αγαπούν το μινιμαλισμό, το λευκό και το μαύρο είναι πάντα επίκαιρα με ένα twist, ενώ το animal print μοτίβο αποτελεί επίσης μια διαχρονική επιλογή για εκείνες που θέλουν μια εναλλακτική.

Εμείς βρήκαμε τα τρία βασικά κομμάτια που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και κάθε τύπο σώματος.

Μαύρο ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο και κοψίματα

Το μαύρο είναι το χρώμα που όλες οι γυναίκες θα φορούσαν σε μαγιό, ενώ η τάση του ενός ώμου κολακεύει τη σιλουέτα και τα κοψίματα κάθε θηλυκότητα. Ουσιαστικά το basic one piece αποκτά δυο στοιχεία που το διαφοροποιούν και το κάνουν ενδιαφέρον και ενημερωμένο στιλιστικά.

Ασύμμετρο ολόσωμο μαγιό ντραπέ Zara 29,95€

Animal print strapless ολόσωμο μαγιό

Από τότε που η Lady Diana φόρεσε ένα animal print ολόσωμο μαγιό και οι παπαράτσι την απαθανάτισαν πάνω στη θαλαμηγό του Dodi Al Fayed, επαναπροσδιόρισε για πάντα το συγκεκριμένο μοτίβο. Το animal print πέρασε στη σφαίρα του διαχρονικού, διατηρώντας ταυτόχρονα ένα ιδιαίτερο sexiness.

Oλόσωμο μαγιό μπαντό animal print 29,95€ 

Ολόσωμο λευκό μαγιό με έναν ώμο και κεντημένο φινίρισμα

Η αντίθεση που κάνει ένα λευκό με το ηλιοκαμμένο σώμα είναι το δυνατότερο σημείο ενός τέτοιου μαγιό. Το λευκό σημαίνει καλοκαίρι, ο ένας ώμος είναι το πατρόν που δίνει στις γυναίκες με πιο μεγάλο στήθος την επιλογή να φορέσουν κάτι σχεδόν strapless και το κέντημα κάνει τη διαφορά.

Ασύμμετρο ολόσωμο μαγιό με κέντημα 29,95€