Η Schwarzkopf Professional επιστρέφει δυναμικά το 2016 και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε την νέα βελτιωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών BC REPAIR RESCUE. Τώρα, μπορείτε να πετύχετε άριστη ποιότητα στα μαλλιά σας, εύκολα και γρήγορα χαρίζοντάς τους παράλληλα την απαραίτητη προστασία!

Όταν τα μαλλιά ταλαιπωρούνται έντονα, η εξωτερική στιβάδα της τρίχας (περιτρίχιο) αποκτά τραχιά υφή, με αποτέλεσμα η φθορά να είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να σπάσει η εσωτερική δομή της τρίχας (cortex) δημιουργώντας κενά στο στέλεχός της. Έτσι, τα μαλλιά καταλήγουν να χάνουν την δύναμη, την ελαστικότητα και την λάμψη τους. Η BC REPAIR RESCUE έρχεται για να δώσει τη λύση. Πώς;

Mε τις νέες τεχνολογίες Reversilane και Cell Perfector, η ανανεωμένη σειρά προσφέρει ολοκληρωμένη επανόρθωση στην τρίχα, για πολύ δυνατά μαλλιά! Η θεραπεία της ανανεωμένης σειράς μπορεί να συνδυαστεί με τα δύο νέα προϊόντα της σειράς, το S.O.S Εlixir και το Nutri-shield Serum  για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα επανόρθωσης.:

  • BC Repair Rescue S.O.S elixir: Εντατική θεραπεία τριών φάσεων, θρέφει τα μαλλιά και αποκαθιστά την εσωτερική δομή της τρίχας (cortex). Χρησιμοποιείται μετά το λούσιμο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως primer πριν από εντατικές θεραπείες. Με την βοήθεια των προηγμένων τεχνολογιών Reversilane και Cell Perfector του BC Repair Rescue S.O.S Εlixir, τα μαλλιά μεταμορφώνονται, αποκτώντας μεταξένια υφή.
  • BC Repair Rescue Nutri-shield Serum: Αποτελεί το πρώτο serum διπλής δράσης της BC, που αναπληρώνει την δομή της τρίχας ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UV και την θερμότητα των εργαλείων styling έως 230°C.

Επιπλέον, η Schwarzkopf Professional σας δίνει τη δυνατότητα να  επιλέξετε εσείς το χώρο για την περιποίησή σας, καθώς τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι διαθέσιμα τόσο για χρήση στα συνεργαζόμενα με την Schwarzkopf Professional κομμωτήρια ως θεραπεία, όσο και  για χρήση στο σπίτι.

BC Repair Rescue… Για ένα υγιές, λαμπερό και αψεγάδιαστο look

ΝΕΟ: BC REPAIR RESCUE S.O.S Elixir, 100 ml

BC_RR_Elexier_100ml_0815

Μεταμορφώνει άμεσα τα εξαιρετικά ταλαιπωρημένα μαλλιά κάνοντάς τα απαλά και μεταξένια. Η εντατική θεραπεία τριών φάσεων που ξεβγάζεται, θρέφει τα μαλλιά και αποκαθιστά το εσωτερικό στρώμα του cortex.

BC REPAIR RESCUE S.O.S Elixir, 100 ml, εκτιμώμενη λιανική τιμή 25,90 ευρώ

ΝΕΟ: BC REPAIR RESCUE Nutri-Shield Serum, 28ml+28 ml

INT_BC_PD_RR_Nutri_Serum_2x28_0815

Ένα serum διπλής δράσης που αναπληρώνει τη δομή της τρίχας, ενώ παράλληλα την προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UV και τη θερμότητα των εργαλείων styling έως 230°C.

BC REPAIR RESCUE Nutri-Shield Serum, 28 ml+28 ml, εκτιμώμενη λιανική τιμή 34,10 ευρώ

BC REPAIR RESCUE Shampoo, 250 ml

INT_BC_RR_Shampoo_250ml_0915

Σαμπουάν για κανονικά έως ελαφρώς ταλαιπωρημένα μαλλιά. Καθαρίζει απαλά, ενυδατώνει και αποκαθιστά το εσωτερικό στρώμα του cortex.

BC REPAIR RESCUE Shampoo, 250 ml, εκτιμώμενη λιανική τιμή 15,00 ευρώ

BC REPAIR RESCUE Deep Nourishing Shampoo, 250 ml

INT_BC_RR_Shampoo_DN_250ml_0915

Το σαμπουάν βαθιάς θρέψης για ιδιαιτέρως ταλαιπωρημένα μαλλιά επαναφέρει τη ζωντάνια, την απαλότητα και τη λάμψη.

BC REPAIR RESCUE Deep Nourishing Shampoo, 250 ml, εκτιμώμενη λιανική τιμή 15,00 ευρώ

BC REPAIR RESCUE Bi-Phase Conditioner, 200 ml

INT_BC_PD_RR_SprayConditioner_200_0815_V2

Η σύνθεση δύο φάσεων περιέχει εξαιρετικά συμπυκνωμένα συστατικά που ενδυναμώνουν άμεσα τη δομή της τρίχας και χαρίζουν στα μαλλιά σας μεταξένια απαλότητα και λεία υφή.

BC REPAIR RESCUE Bi-Phase Conditioner, 200 ml, εκτιμώμενη λιανική τιμή 17,70 ευρώ

BC REPAIR RESCUE Conditioner, 200 ml

INT_BC_RR_Conditioner_200ml_0815

Η εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση αυτού του conditioner κάνει τα μαλλιά πιο ευκολοχτένιστα και τους χαρίζει λεία αίσθηση και υγιή όψη.

BC REPAIR RESCUE Conditioner, 200 ml, εκτιμώμενη λιανική τιμή 17,50 ευρώ

BC REPAIR RESCUE Treatment, 200 ml

INT_BC_PD_RR_Treatment_200_P2_0815

Θεραπεία επανόρθωσης για κανονικά έως ελαφρώς ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τα θρεπτικά συστατικά επανορθώνουν τα αδύναμα σημεία στο περιτρίχιο και το εσωτερικό στρώμα του cortex.

BC REPAIR RESCUE Treatment , 200 ml, εκτιμώμενη λιανική τιμή 23,70 ευρώ

BC REPAIR RESCUE Deep Nourishing Treatment, 200 ml

INT_BC_PD_RR_Treatment_DeepN_200_P2_0815

Μια εντατική θεραπεία για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά που περιέχει κατά 250% περισσότερα θρεπτικά συστατικά από τη θεραπεία Repair Rescue Treatment. Απαλλάσσει τα μαλλιά από την τραχιά υφή τους και τους χαρίζει λεία αίσθηση και απαλότητα.

BC REPAIR RESCUE Deep Nourishing Treatment, 200 ml, εκτιμώμενη λιανική τιμή 23,70 ευρώ

BC REPAIR RESCUE Sealed Ends, 75 ml

INT_BC_RR_PD_TB_SealedEnds_75ml_0815

Σφραγίζει απαλά τα μήκη και τις άκρες των μαλλιών και βοηθά στην πρόληψη της ψαλίδας.

BC REPAIR RESCUE Sealed Ends, 75 ml, εκτιμώμενη λιανική τιμή 25,90 ευρώ

Η σειρά περιποίησης μαλλιών BC Repair Rescue είναι διαθέσιμη στα κομμωτήρια που συνεργάζονται με την Schwarzkopf Professional από τον Ιανουάριο του 2016.