Σε έναν πλανήτη με 7,19 δισεκατομμύρια κατοίκους, 50 γυναίκες είναι μια ασήμαντη αριθμητικά ποσότητα.

Αν όμως ανάμεσα σε αυτό το αμελητέο πλήθος διακρίνει κανείς τα αψεγάδιαστα -αλίμονο ίσως μόνο μέσα από τα ιλουστρασιον περιοδικά και τα επεξεργασμένα φίλτρα-, πρόσωπα των Jennifer Lawrence, της πληθωρικής Kate Upton ή της μελαχρινής οπτασίας που ακούσει στο ονόματι Megan Fox τότε αξίζει κανείς να περιεργαστεί το παρακάτω αφιέρωμα στα πιο ζηλευτά θηλυκά που φιγουράρουν παρακάτω.

Ο ορισμός του σέξι που τους προσάπτεται από δεκάδες περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα ανά την υφήλιο, δεν πηγάζει ίσως μόνο από τις ιδανικές αναλογίες που διαθέτουν, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, αλλά και από το γεγονός ότι καταφέρνουν μέσα από την σπινθηροβόλα προσωπικότητά τους ή τις δαιμονικές δημόσιες σχέσεις τους, να διατηρούν άσβεστη τη φλόγα του αδηφάγου κοινού για περισσότερη σάρκα, περισσότερα εξώφυλλα, περισσότερο νάζι.

Οι δυο πρώτες θέσεις είναι «κλεισμένες» από δυο φρέσκες ηθοποιούς, αφήνοντας τα κακομαθημένα μοντέλα να… λιμάρουν με θυμό τα νύχια τους: η Jennifer Lawrence όταν δεν κερδίζει Όσκαρ και δεν σαρώνει την μια κινηματογραφική επιτυχία μετά την άλλη, βγάζει την αυθάδικη γλώσσα της στις καθωσπρέπει του Χόλιγουντ οι οποίες τη βλέπουν να κερδίζει τη πρώτη θέση και στις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη.

Με διαφορά στήθους την ακολουθεί η Βρετανίδα ηθοποιός, ετών 27 που έγινε γνωστή για τη συμμετοχή της στην σαπουνόπερα «Coronation Street». Την λίστα «διαταράσσει» μια αοιδός που δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας ή αμφισβήτησης για το σέξι του χαρακτήρα της. Τα Μπαρμπάντος φαίνεται ότι έκαναν τέλεια δουλειά και σμίλεψαν άψογα την καλλονή Rihanna η οποία αν δε τραγούδαγε το «Umbrella», θα μπορούσε κάλλιστα να διαπρέψει στο χώρο του μόντελινγκ.

Η χαρά της O’ Hara
Το πραγματικό της όνομα είναι Emily O’Hara Ratajkowski και από το 2004 πασχίζει για μια θέση στις πασαρέλες και στην υποκριτική. Η Βρετανίδα που κοιτάει τον κόσμο από το ένα μέτρο και 71εκατοστά, και από αυτά κοιτάζει και τη συνάδελφό της Kaley Cuoco η οποία δρέπει δάφνες για την πετυχημένη συμμετοχή της στο θριαμβευτικό «The Big Bang Theory». Όχι άσχημα για την 29χρονη που παρά την επιτυχία που «καθρεφτίζεται» και στον τραπεζικό της λογαριασμό, πρόσφατα νυμφεύθηκε και με τον σύντροφό της.

Macaulay Culkin και Ashton Kutcher. Οι δυο άντρες της ζωής, πρώην και νυν, της Mila Kunis λένε πολλά για εκείνη. Η Αμερικανίδα ηθοποιός που πρόσφατα απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον πρώην της Demi Moore (Ashton Kutcher), είναι μια γοητευτική ήρεμη παρουσία στα ταραχώδη νερά του Χόλιγουντ.

Εβδομη και καθόλου καταϊδρωμένη, έρχεται η Beyonce, ένα πλάσμα που γεννήθηκε για να ηγείται δυναμικά, όπως και η ποπ αοιδός Nicole Scherzinger η οποία είναι γνωστή στο αντρικό φύλο περισσότερο για τη σχέση της με τον δυο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton.

Η υποκριτική βγάζει εκτός από καλούς ηθοποιούς και σέξι παρουσίες: Scarlett Johansson, Emilia Clarke, Helen Flanagan, Emma Watson, Kelly Brook, Megan Fox και Zooey Deschanel είναι μερικές από τις πιο καυτές εκπροσώπους που ψηφίζονται με χαρά ως σέξι παρουσίες, χάρμα οφθαλμών.

Οι Ελληνίδες
Αναζητήστε τα νούμερο 25 και 36. Εκεί φιγουράρουν δυο Ελληνίδες, καλά όχι γνήσια τέκνα της χώρας μας, αλλά με ελληνικό αίμα. Georgia Salpa και Jennifer Aniston. Η Salpa είναι ένα ζωηρό μοντέλο από τη Βρετανία, που οι Ελληνικές και Ιρλανδικά γονίδιά της έκαναν άψογα τη δουλειά τους. Το μοντέλο κάνει συχνά πυκνά αταξίες, προκαλώντας τα μίντια της χώρας της να ασχοληθούν μαζί της. Σαφώς πιο… μαζεμένη, η Aniston αποδεικνύει ότι η γοητεία και η κοριτσίστικη ανεμελιά είναι διαχρονική αξία.

Για τα μάτια σας μόνο, ιδού οι 50 πιο σέξι γυναίκες-με πολλές απουσίες:

1. Jennifer Lawrence / ηθοποιός


2. Michelle Keegan / ηθοποιός

3. Rihanna / ποπ τραγουδίστρια

4. Emily Ratajkowski / μοντέλο, ηθοποιός

5. Kaley Cuoco / ηθοποιός



6. Mila Kunis / ηθοποιός


 
7. Beyonce / ποπ τραγουδίστρια

8. Lucy Mecklenburgh / ριάλιτι περσόνα



9. Nicole Scherzinger
/ τραγουδίστρια

10. Scarlett Johansson / ηθοποιός

11. Emilia Clarke / ηθοποιός

12. Katy Perry / ποπ τραγουδίστρια



13. Cheryl Cole / χορεύτρια, ριάλιτι περσονάλιτι



14. Helen Flanagan / ηθοποιός

15. Pixie Lott / τραγουδίστρια, ηθοποιός, συνθέτης

16. Keeley Hazell / μοντέλο, ηθοποιός



17. Rachel Riley
/ παρουσιάστρια

18. Kate Upton / μοντέλο, ηθοποιός

19. Emma Watson / ηθοποιός

20. Emma Stone / ηθοποιός

21. Monica Bellucci / ηθοποιός

22. Amy Willerton / μοντέλο, ηθοποιός

23. Kelly Brook / μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιάστρια

24. Mel Clarke / μοντέλο

25. Georgia Salpa / μοντέλο



26. Margot Robbie / ηθοποιός

27. Taylor Swift / ποπ τραγουδίστρια

28. Jorgie Porter / ηθοποιός

29. Megan Fox / ηθοποιός



30. Susanna Reid / δημοσιογράφος, παρουσιάστρια



31. Kendall Jenner / μοντέλο



32. Jenna-Louise Coleman / ηθοποιός



33. Amy Adams /
ηθοποιός



34. Zooey Deschanel / ηθοποιός



35. Rita Ora /
τραγουδίστρια



36. Jennifer Aniston /
ηθοποιός



37. Holly Willoughby / μοντέλο, παρουσιάστρια



38. Kim Kardashian
/ ριάλιτι περσόνα



39. Alison Brie / ηθοποιός

40. Abbey Clancy / μοντέλο

41. Lucy Watson / ριάλιτι περσόνα



42. Kate Moss / μοντέλο



43. Meagan Good
/ ηθοποιός

 
44. Oona Chaplin / ηθοποιός



45. Cressida Bonas / μοντέλο



46. Alexandra Daddario / ηθοποιός, μοντέλο

47. Amanda Seyfried / ηθοποιός



48. Miranda Kerr / μοντέλο



49. Emma Rigby /
ηθοποιός


 
50. Irina Shayk / μοντέλο

Διαβάστε όλα τα θέματα της ενότητας Weekend του newsbeast.gr