Είναι γυναίκες που σε κάνουν να τρελαίνεσαι στο πέρασμά τους, ειδικά όταν φοράνε κοντά φορέματα, σορτς ή τουαλέτες με σκίσιμο που αφήνουν τα ατελείωτα πόδια τους σε κοινή θέα.

Εκτός από ταλέντο… η φύση τις προίκισε και με πανέμορφα θηλυκά άκρα που κάνουν τους άντρες να παραληρούν. Δεν είναι όμως όλα θέμα γονιδίων. Οι συγκεκριμένες σταρ του Χόλιγουντ βάζουν κι εκείνες το χεράκι τους. Τα εντυπωσιακά πόδια που ακολουθούν είναι αποτέλεσμα σωστής διατροφής αλλά και γυμναστικής.

Γιατί τα αγαθά κόποις κτώνται…

Cameron Diaz

Τα υπέροχα και καλογυμνασμένα πόδια της Cameron Diaz οφείλονται στο σέρφινγκ!
H 42χρονη ηθοποιός ξεκίνησε να γυμνάζεται σε ηλικία 28 ετών για τα γυρίσματα της ταινίας «Οι άγγελοι του Τσάρλι» και από εκείνη τη στιγμή η γυμναστική έγινε για εκείνη τρόπος ζωής.

Jennifer Aniston

H Jennifer Aniston μυήθηκε από νωρίς στη γιόγκα και στο πιλάτες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά στα σέξι πόδια που δημιούργησε. Η 44χρονη ηθοποιός φροντίζει πάντα να αναδεικνύει τα πόδια της με τα κατάλληλα ρούχα.

Beyonce

Η Beyonce έδωσε μία νέα οπτική στο τι εννοούμε σέξι πόδια. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ποτέ δεν ανήκε στην κατηγορία των πολύ αδύνατων κοριτσιών της σόουμπιζ. Αυτό που κατάφερε εξαρχής ήταν να την θαυμάζει ο αντρικός πληθυσμός για τα σφριγηλά πόδια της.

Blake Lively

Η Blake Lively, γνωστή από το ρόλο της στο Gossip Girl, αναδεικνύει πάντα με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα της και κυρίως τα πόδια της. Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής 90 λεπτών, 4 φορές την εβδομάδα. Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει καθίσματα, push ups, γέφυρες και ένα κυκλικό πρόγραμμα για όλο το σώμα.

Gisele

Είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο με εκατομμύρια να πέφτουν στα ατελείωτα πόδια της. Η 33χρονη βραζιλιάνα καλλονή υπογράφει «χρυσά» συμβόλαια στη βιομηχανία της μόδας ενώ σχεδόν όλοι οι μεγάλοι οίκοι πίνουν νερό στο όνομά της. Η ίδια δηλώνει παθιασμένη με τον αθλητισμό και τη γυμναστική. «Το σώμα είναι ένας ναός. Δεν σταματάω να γυμνάζομαι. Μπορεί να μην παίζω πια βόλεϊ αλλά κάνω ιππασία, κάνω σερφ, πιλάτες και παίζω ρακέτες στην παραλία» εξομολογείται.

Jennifer Lopez

Η 45χρονη Lopez διαθέτει εντυπωσιακά πόδια και τα έχει αποκτήσει με σκληρή δουλειά: χορεύει, γυμνάζεται και μάλιστα ακόμη και τις ημέρες που δεν αισθάνεται καλά. Δεν πίνει αλκοόλ, δεν καπνίζει και αποφεύγει το αλάτι και τη ζάχαρη.

Rosie Huntington-Whiteley

Η Rosie Huntington – Whiteley έχει τον προσωπικό της γυμναστή σε κάθε πόλη που επισκέπτεται για δουλειά. Με λίγα λόγια δεν έχει καμία δικαιολογία για να μην πάει γυμναστήριο όπου κι να βρίσκεται. Η 26χρονη είναι από τα πιο περιζήτητα και εντυπωσιακά μοντέλα του κόσμου, με ένα σώμα που πολλές γυναίκες μπορούν να κατακτήσουν μόνο στα όνειρά τους. «Η γυμναστική δεν είναι απλά ένας τρόπος να είμαι σε φόρμα, βελτιώνει και τη διάθεσή μου. Αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου, τονώνει την αυτοπεποίθησή μου. Άλλωστε για μένα, από το γυμναστήριο ξεκινά και η στρατηγική ομορφιάς».

Charlize Theron

Τα πανύψηλα πόδια της Charlize είναι αρκετά για να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα και να «εκτοπίσουν» όλες τις άλλες λαμπερές υπάρξεις που εμφανίζονται δίπλα της. Ο προσωπικός της γυμναστής έχει πει ότι είναι εξαιρετικά προσηλωμένη στην εξάσκησή της. Η ίδια έχει πειραματιστεί με διάφορα είδη γυμναστικής μέχρι να καταλήξει στο ιδανικό. Κάνει ιππασία τρεις φορές την εβδομάδα και παράλληλα ακολουθεί ένα πρόγραμμα καρδιαγγειακής άσκησης συνδυασμένο με χορό και μπαλέτο. Η Charlize έχει όμως ασχοληθεί και με εναλλακτικές μορφές εξάσκησης όπως η Capoeira, το Karate και το Tai Chi.

Heidi Klum

Εάν και έχει κάνει τέσσερα παιδιά η 41χρονη Heidi Klum, διατηρεί ακόμα τον τίτλο του «κορμιού», όπως την είχαν αποκαλέσει όταν ξεκινούσε την καριέρα της. Το top model κρατιέται σε φόρμα με το τρέξιμο και δηλώνει: «Δεν τρελαίνομαι για το τρέξιμο για να είμαι ειλικρινής. Δεν μου αρέσουν τα σπορ. Μακάρι να μην έπρεπε να το κάνω, αλλά το κάνω για να είμαι σε φόρμα».

Kylie Minogue

Μπορεί να έχει πατήσει τα 46, ωστόσο η Kylie Minogue τα έχει βρει καλά με το χρόνο. Μπορεί να είναι μινιόν αλλά δεν πειράζει. Η μικροσκοπική αυστραλή τραγουδίστρια έχει κατορθώσει να θεωρείται μία από τις πιο ποθητές γυναίκες της σόουμπιζ στον πλανήτη. Η ίδια δεν πλασάρεται ως πρότυπο υγιεινής διατροφής. Όπως έχει πει προσπαθεί να αποφεύγει τους πολλούς υδατάνθρακες και προτιμάει τα τρόφιμα ολικής άλεσης.Λέει «όχι» σε ζάχαρη και λευκό αλεύρι με σκοπό να είναι πάντα σε φόρμα. Είναι από τις celebrities που ορκίζονται στο όνομα του Power Plate.

Alessandra Ambrosio

Ένα σώμα σαν της Alessandra Ambrosio θέλει θυσίες. Η Alessandra Ambrosio κάνει πιλάτες σε συνδυασμό με γιόγκα. Το καλοκαίρι κάνει ποδήλατο και σέρφινγκ. Μετά από δύο γέννες, ο άγγελος της Victoria’s Secret, έχει καταφέρει να διατηρεί την άψογη σιλουέτα που είχε στα 18 της αλλά και πόδια – χιλιόμετρα που είναι το σήμα κατατεθέν της. Η ίδια έχει αποκαλύψει το fitness μυστικό της: «Ο μόνος τρόπος για να μην παίρνεις κιλά και να μην στερείσαι είναι ο έλεγχος των θερμίδων», λέει η ίδια και τονίζει: «Δεν παραλείπω ποτέ το πρωινό. Ακόμη και τις μέρες που δεν πεινάω καθόλου, αναγκάζω τον εαυτό μου να φάει μία μπανάνα, ένα μήλο ή μία μικρή χούφτα αμύγδαλα και ένα ποτήρι γάλα. Ανάμεσα στα γεύματα τρώω σνακ των 100 ή 200 θερμίδων, όσο δηλαδή ένα φρούτο ή καμιά φορά και μισό, ανάλογα τις θερμίδες». Η Alessαndra Ambrosio έχει αδυναμία στο σούσι και τις σούπες και γενικότερα στη γιαπωνέζικη και ταϊλανδέζικη κουζίνα ενώ από το απόγευμα και μετά αποφεύγει τους υδατάνθρακες.

Kate Moss

Η Kate Moss είναι από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, με το σώμα και το πρόσωπο της, να κοσμούν εκατοντάδες σελίδες περιοδικών. Το δυνατό της σημείο είναι αναμφισβήτητα τα καλλίγραμμα πόδια της που δεν έχουν χάσει την αίγλη τους παρά τα 40 της χρόνια. Τα βασικά χαρακτηριστικά της δίαιτας είναι η υιοθέτηση γευμάτων 3 φορές την ημέρα, τα οποία συνδυάζονται με διαλογισμό και ασκήσεις χαλάρωσης για το σώμα και το πνεύμα. Για πρωινό η Moss προτιμάει προβιοτικό γιαούρτι φρούτα και τοστ. Για μεσημεριανό και βραδινό, ψητό κοτόπουλο ή ψάρι με λαχανικά. Έχει μειώσει την κατανάλωση αλκοόλ.

Miranda Kerr

Έχει εκπληκτικό κορμί, αν και μανούλα ενός τρίχρονου γλυκού αγοριού. Η λέξη κυτταρίτιδα και ψωμάκια είναι άγνωστες λέξεις για την Miranda Kerr. Το μυστικό της λοιπόν, όπως λέει η ίδια, είναι μία δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες, οι πράσινοι χυμοί και η γιόγκα.«Κάνω διαλογισμό κάθε μέρα, γιόγκα και πιλάτες», λέει η Miranda Kerr στην Telegraph. Η καθημερινή της άσκηση περιλαμβάνει ένα συνδυασμό από γιόγκα, αερόβια άσκηση cardio, ασκήσεις αντίστασης , αλλά και άλλες δραστηριότητες όπως το μποξ και το τρέξιμο.Όσον αφορά τη διατροφή της, η Kerr είναι τόσο παθιασμένη με την καλή φυσική κατάσταση που όπως λέει θα είχε γίνει διαιτολόγος αν δεν ήταν μοντέλο. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι έχασε εύκολα τα 18 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της το 2010.

Megan Fox

Διάσημη για τα πόδια της – και όχι μόνο – είναι και η 28χρονη Μegan Fox. Μπορεί στην καθημερινότητα της να τα κρύβει κάτω από φόρμες, κολάν και τζιν παντελόνια, αλλά στις ταινίες ή στις φωτογραφίσεις της, αποζημιώνει τους θαυμαστές της. Αδύνατα, καλλίγραμμα και μακριά, συμπληρώνουν αρμονικά την όλη της εμφάνιση.

Διαβάστε όλα τα θέματα της ενότητας Weekend του newsbeast.gr