Μια γυναίκα από την Αυστραλία που χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι από την παιδική της ηλικία προσέλαβε έναν άνδρα συνοδό για να χάσει την παρθενιά της σε ηλικία 43 ετών. Η Melanie Hawkes περιέγραψε πρόσφατα λεπτομερώς την εμπειρία της, λέγοντας ότι για καιρό φοβόταν την πρώτη της σεξουαλική επαφή.

Η 43χρονη γυναίκα πάσχει από μια φλεγμονή του νωτιαίου μυελού γνωστή ως εγκάρσια μυελίτιδα, διάγνωση που έλαβε όταν ήταν νήπιο μετά από τραυματισμό. Έτσι, τώρα έχει τετραπληγία και είναι χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι.

Η Melanie Hawkes απέκλειε την πιθανότητα να κάνει σεξ για δεκαετίες, καθώς πίστευε ότι δεν θα έβρισκε ποτέ έναν άνδρα για να νιώσει ασφαλής. Αλλά τον Ιανουάριο, με εντολή του φροντιστή της, η Hawkes αποφάσισε να επισκεφθεί ένα διαδικτυακό πρακτορείο συνοδών, όπου της τράβηξε την προσοχή ένας άνδρας με το όνομα Chayse.

«Έκανα ένα εκατομμύριο ερωτήσεις», θυμάται η Hawkes. Τελικά, μετά από διάφορες ερωτήσεις, αποφάσισε ότι ο Chayse θα σεβόταν την κατάστασή της και έκλεισε ένα δίωρο ραντεβού με τον άντρα στο σπίτι του.

«Ήξερα ότι ήμουν έξω από τα νερά μου όσον αφορά τις σεξουαλικές γνώσεις και ένιωθα εντελώς συγκλονισμένη που ένας ειδικός στο σεξ στεκόταν μπροστά μου», αφηγήθηκε η Hawkes για τη συνάντηση με τον συνοδό. «Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν γυμνή μπροστά σε έναν άνδρα, εκτός νοσοκομείου».

Ποια ήταν η κατάληξη του ραντεβού τους;

Είπε ότι ο Chayse τη βοήθησε να ηρεμήσει και της πρόσφερε μια νέα οπτική. «Έχω θέματα αναπηρίας και ο Chayse δεν είχε ιδέα. Καταλήξαμε να γελάμε ο ένας με την άγνοια και την αφέλεια του άλλου», εξήγησε. «Δύο ώρες αργότερα ήμασταν τα καλύτερα φιλαράκια».

Τα ραντεβού του Chayse διαρκούν 48 ώρες, αλλά δεν είναι φθηνά. Ο συνοδός αναφέρει ότι χρεώνει περίπου 265 δολάρια την ώρα. Παρά την υψηλή τιμή, η Hawkes έκλεισε σύντομα μια δεύτερη συνεδρία, λέγοντας ότι υπήρχαν κάποιες ατέλειες που έπρεπε να διορθωθούν στην πορεία.

«Ήξερα ότι κλείνοντας ραντεβού με τον Chayse και πληρώνοντας για μια υπηρεσία, είχα τον έλεγχο», πρόσθεσε. «Ήξερα ότι αν ο Chayse μου φερόταν διαφορετικά ή έκανε κάτι που δεν μου άρεσε, θα σταματούσε».

Η Hawkes, σύμφωνα με το nypost.com, συνέχισε να βλέπει τον Chayse σε τακτική βάση, λέγοντας ότι τα πρόστυχα ραντεβού τους ενίσχυσαν την αυτοπεποίθησή της. «Είναι δύσκολο να μην ερωτευτείς τον Chayse, αλλά πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι πρόκειται για μια επαγγελματική σχέση» δήλωσε η ίδια.

«Ψάχνω για έναν αντικαταστάτη του Chayse. Κάποιον που με αγαπάει και αγαπάει αυτό που μου αρέσει και κάνει τα πάντα δωρεάν», δήλωσε.