Μια από τις καλύτερες διαφημίσεις στο φετινό Super Bowl ήταν αυτή που αποθέωνε μια ιστορία αντοχής και δύναμης.

Η Toyota επικεντρώθηκε για τις ανάγκες του διαφημιστικού της στην πραγματική ιστορία της Jessica Long, κατόχου 13 χρυσών μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς.

Η Long έχασε και τα δυο της πόδια όταν ήταν μικρή, εξαιτίας μιας πάθησης, κάτι που δεν την εμπόδισε να γίνει κολυμβήτρια και μάλιστα ολυμπιακών προδιαγραφών.

Η μικρή ορφάνεψε και υιοθετήθηκε τελικά από μια οικογένεια στις ΗΠΑ. Αυτό μας λέει και η διαφήμιση, οι θετοί γονείς ενημερώνονται για ένα κοριτσάκι που χρειάζεται ένα νέο σπίτι, αλλά «υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε».

«Είναι στη Σιβηρία και έχει γεννηθεί με μια σπάνια πάθηση. Τα πόδια της πρέπει να ακρωτηριαστούν … Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να το ακούτε αυτό. Η ζωή της δεν θα είναι εύκολη».

Η γυναίκα που θα την υιοθετούσε απαντά: «Μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά θα είναι καταπληκτική. Δεν μπορώ να περιμένω να τη γνωρίσω».
Το μήνυμα της διαφήμισης είναι το εξής: «Πιστεύουμε πως υπάρχει ελπίδα και δύναμη σε όλους μας».

Η Long εμφανίστηκε το 2014 για πρώτη φορά σε Παραολυμπιακούς, όταν ήταν 12 ετών. Το 2016 έγινε ο δεύτερος αθλητής με τα περισσότερα μετάλλια σε Παραολυμπιακούς, καθώς στη διοργάνωση του Ρίο ανέβηκε στο βάθρο 23 φορές.