Ο στυγνός εκτελεστής, που κατάφερε να σκοτώσει ένα μέλος μιας αντίπαλης συμμορίας και έναν αστυνομικό και να τραυματίσει δύο ακόμη κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών στην περιοχή Chincha του Περού, αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν ένα αγόρι μόλις 12 ετών!

Οι Αρχές αναφέρουν ότι ο Nabil Blanco Cerda είναι ο νεότερος πληρωμένος εκτελεστής που έχει συλληφθεί ποτέ στη χώρα.

Το ανήλικο παιδί φέρεται να είναι μέλος μια συμμορίας, η οποία άνοιξε πυρ εναντίον μιας καφετέριας, στην οποία βρισκόταν ένας αντίπαλος γκάνγκστερ, σκοτώνοντάς τον και τραυματίζοντας δύο ακόμη. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν σκότωσαν και έναν αστυνομικό, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Η σύλληψη έγινε την περασμένη Κυριακή, σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν δύο ακόμη ανήλικους, 16 ετών, και άλλα ενήλικα μέλη της συμμορίας, τα οποία φέρεται να είχε στρατολογήσει ο Edwin Lopez Gabriel, μαφιόζος γνωστός με το παρατσούκλι «Loco Peluza».

Η ανταλλαγή πυροβολισμών είχε σημειωθεί στις αρχές Μαρτίου, κατά τη διάρκεια των οποίων σκοτώθηκαν ο πρώην κατάδικος Miguel Santillan Reymundo και τραυματίστηκαν οι Marvin Fajardo και Cecilia Sánchez Velásquez Dianderas.

Λίγο αργότερα τα μέλη της συμμορίας σκότωσαν τον υπαστυνόμο Eric Lévano Castilla, πυροβολώντας τον έξι φορές στην προσπάθειά του να τους συλλάβει.