Η επική αντίδραση ενός 4χρονου κοριτσιού μπροστά στο παραλήρημα πανικοβλημένων καταναλωτών σε σουπερμάρκετ εν μέσω κορονοϊού έγινε viral.

Όπως αναφέρει η Daily Record, η δυναμική Jessica Legg ενοχλήθηκε όταν βρέθηκε σε πολυκατάστημα για ψώνια με τη μητέρα της Jen και διαπίστωσε ότι δεν είχε μείνει τίποτα στα ράφια.

Καθισμένη στο καρότσι του καταστήματος, η μικρή από το Αμπερντινσάιρ της Σκωτίας λέει στη μαμά της πως όσοι πήραν τα πράγματα από τα ράφια θα έπρεπε να «μπουν στην φυλακή».

Η μικρή λέει χαρακτηριστικά: «Δεν θα υπάρχει φαγητό εάν το πάρουν όλο. Η γιαγιά μου είπε νωρίτερα πως έχουν πάρει όλο το φαγητό και πως γι’ αυτό δεν υπάρχει» με τη μητέρα της να απαντά: «Το ξέρω πως είναι γελοίο».

https://www.facebook.com/jen.young2/videos/10218706222100622/?t=3

Τότε η μικρή λέει στη μητέρα της πως θα έπρεπε να είχαν πάει σε ένα άλλο σούπερ μάρκετ όπου εκεί θα έβρισκαν σίγουρα φαγητό. Αλλά όταν η μαμά της, της εξηγεί πως η κατάσταση θα ήταν η ίδια και εκεί, το έκπληκτο κοριτσάκι απαντά: «Κάνεις πλάκα! Είναι αστείο!», με την μητέρα της να της λέει: «Το ξέρω πως είναι αστείο, αλλά αυτό κάνουν οι άνθρωποι».

Η 4χρονη τότε απαντά: «Μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες. Κι έτσι θα έπρεπε. Τι θα γίνει εάν πάρουν όλα τα φαγητά; Δεν θα μείνει τίποτα».

Όταν η μαμά της εξηγεί πως οι άνθρωποι είναι «άπληστοι» και ιδίως αυτή την περίοδο που επικρατεί πανικός λόγω κορονοϊού, η Τζέσικα απαντά «είναι κακοί» προτού ζητήσει πιο δραστικά μέτρα, προσθέτοντας: «Κάποιος πρέπει να πάει στο σπίτι τους και να καλέσει την αστυνομία και να τους πάει στην φυλακή που παίρνουν όλο αυτό το φαγητό. Είναι αστείο».

Το ξέσπασμα της μικρής, το οποίο ανέβασε η μητέρα της στον λογαριασμό της στο Instagram, έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια.

Ένα από αυτά αναφέρει: «Μακάρι κάποιοι να την άκουγαν. Θα μπορούσε να κάνει καριέρα στην πολιτική. Θα πρέπει να είστε περήφανοι για την κόρη σας».