Μία γυναίκα αποφάσισε να συγχωρέσει τον σύντροφό της, ο οποίος παραδέχθηκε ότι την απάτησε με τρεις γυναίκες, ενώ εκείνη ήταν έξι μηνών έγκυος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 39χρονη Valencia Cy, από το δυτικό Λονδίνο νόμιζε ότι γνώρισε τον έναν και μοναδικό, στο πρόσωπο του συνομήλικου Jino Muzongo.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 μέσω του Facebook, με την 39χρονη να φοβάται αρχικά να προχωρήσει τη σχέση καθώς είχε ήδη πληγωθεί.

Ένα χρόνο αργότερα η Valencia και ο Jino επέλεξαν να ζήσουν μαζί, αλλά τα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται.

Η Valencia, που είχε ήδη έξι παιδιά από δύο προηγούμενες σχέσεις της, βρήκε… ερωτικά μηνύματα από άλλη γυναίκα στο κινητό του άντρα της.

Αμέσως ρώτησε τον Jino αν την απάτησε, αλλά εκείνος δικαιολογήθηκε λέγοντάς της πως ήταν απλά μία επίμονη πρώην του.

Έπειτα από συμβουλές που άκουσε από την οικογένειά της, η Valencia πίστεψε τον άντρα της, ωστόσο ο Jino δεν θορυβήθηκε και δεν άλλαξε συμπεριφορά. Η κατάσταση ήταν πλέον ξεκάθαρη, όταν εκείνος επέστρεφε αργά στο σπίτι με λεκέδες από κραγιόν στο πουκάμισό του.

«Έχουμε περάσει πολλά αλλά η συγχώρεση της απιστίας δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα και είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ήξερα ότι με απατούσε και δεν ήταν η πρώτη φορά που είδα ανάλογα μηνύματα στο κινητό του. Ήταν τόσο καλός με τα παιδιά μου, που πραγματικά ήθελα να τον πιστέψω», ανέφερε η απατημένη σύντροφος.

Συνολικά το ζευγάρι έχει 11 παιδιά (σ.σ. και οι δύο ήταν γονείς από προηγούμενες σχέσεις τους), με τον Jino να παραδέχεται: «Λυπάμαι βαθύτατα για το τι έκανα, επειδή θα μπορούσα να είχα διαλύσει την οικογένειά μου».

Ο Jino, λοιπόν, παραδέχθηκε πως είχε απατήσει την αγαπημένη του τρεις φορές, όταν εκείνη ήταν 6 μηνών έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ωστόσο πλέον το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ έπειτα από την απόφαση της Valencia, ενώ έχουν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.