Η Liz, μια μητέρα από την Αυστραλία, υποψιαζόταν ότι ο σύζυγός της την απατούσε, χωρίς όμως να έχει βρει ποτέ κάποιο αποδεικτικό στοιχείο. Τελικά δεν ήταν αυτό το μυστικό του, αλλά ο εθισμός του στο πορνό, που αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα του τον έπιασε στα πράσα.

Η Liz και ο Jason μετρούσαν 15 χρόνια γάμου. Η ερωτική τους ζωή ήταν πολύ καλή, όπως επισημαίνει η ίδια, και όπως κάθε ζευγάρι, είχαν τις καλές και τις κακές τους στιγμές.

Ο Jason εργάζεται στον οικονομικό κλάδο και συχνά χρειάζεται να ταξιδεύει ή να βρίσκεται σε πολύωρες τηλεδιασκέψεις.

Μια μέρα η Liz πήρε τα παιδιά και τα πήγε για προπόνηση, αφήνοντας τον σύζυγό της σπίτι, καθώς όπως είπε έπρεπε να κάνει ένα πολύ σημαντικό επαγγελματικό τηλεφώνημα.

Φεύγοντας από το σπίτι διαπίστωσε πως είχε ξεχάσει κάποια πράγματα των παιδιών. Επιστρέφοντας όμως έκανε μια σοκαριστική ανακάλυψη, όπως τη χαρακτήρισε. «Η πόρτα στο δωμάτιό του ήταν μισάνοιχτη και αυτό που αντίκρυσα με φρίκαρε. Ας πούμε ότι εμπλέκονταν πολύ νεαρά κορίτσια που φορούσαν σχολικές στολές. Καθόταν στον καναπέ ολόγυμνος. Ούρλιαξα και τον αποκάλεσα αηδιαστικό γουρούνι. Κάπως έτσι ανακάλυψα τον εθισμό του στο πορνό», δήλωσε η Liz στην ιστοσελίδα Kidspot.

Ο Jason συμφώνησε να μετακομίσει από το σπίτι για λίγο. Αργότερα της τηλεφώνησε και της είπε πως θα ζητήσει βοήθεια καθώς περνά «πολλές ώρες σε καθημερινή βάση παρακολουθώντας πορνό».

Του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, ωστόσο ο Jason δεν την εκμεταλλεύτηκε καθώς η Liz τον έπιασε και πάλι να παρακολουθεί πορνό και μάλιστα την ώρα που τα παιδιά βρίσκονταν στο σπίτι.

Κάπως έτσι, έπειτα από 15 χρόνια γάμου, το ζευγάρι χώρισε. «Λίγο μετά το χωρισμό μας βρήκε νέα σύντροφο. Αναρωτιέμαι, γνωρίζει για τον εθισμό του; Ή μήπως δεν την νοιάζει;», λέει η Liz.