Την παρέμβαση της δικαιοσύνης ζητά ένα ζευγάρι από το Νέο Μεξικό που διαπίστωσε πως οι νταντάδες που είχε προσλάβει κακοποιούσαν το δεκάχρονο γιο του που πάσχει από σύνδρομο Down.

Η Αμάντα και ο Τζος Γκρίνχαους δημοσίευσαν σειρά από βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν τις 19χρονες Λίντσεϊ Μος και Ντάλας Μπάρον να δίνουν στον γιο τους, Μπρίκαν, να καπνίσει από bong (σωλήνας με νερό που χρησιμοποιείται για κάπνισμα ουσιών) και να του πετούν μπουκάλι στο κεφάλι. Τα περιστατικά τα είχαν βιντεοσκοπήσει οι ίδιες οι κοπέλες, οι οποίες μάλιστα τα είχαν μοιραστεί με άλλους, σύμφωνα με τη μητέρα του αγοριού.

«Δύο άνθρωποι στους οποίους εμπιστεύτηκα το παιδί μου που έχει ειδικές ανάγκες το κακοποίησαν γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να το πει σε κανέναν», έγραψε έξαλλη η μητέρα του δεκάχρονου αγοριού στο Facebook.

«Δεν έχω λόγια ως μητέρα για να περιγράψω την κόλαση που βιώνω από τη στιγμή που είδα αυτά τα βίντεο. Εμπιστεύτηκα αυτούς τους ανθρώπους και με πρόδωσαν. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πρόδωσαν το γιο μου», πρόσθεσε.

Η γυναίκα ενημέρωσε παράλληλα πως η αστυνομία έχει στα χέρια της κι άλλα βίντεο που σχετίζονται με την κακοποίηση του νεαρού αγοριού από τις δύο μπέιμπι-σίτερ.

Το αστυνομικό τμήμα του Aztec ανακοίνωσε πως έχει ενημερωθεί για την υπόθεση από τον Ιούνιο και πως οι δύο κοπέλες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «πολυάριθμα αδικήματα».