Νεκρή από το χέρι της συζύγου του εραστή της έπεσε μία γυναίκα στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Στη συνέχεια η απατημένη σύζυγος έστρεψε το όπλο στον εαυτό της κι έβαλε τέλος και στη δική της ζωή.

Η 48χρονη Jennair Gerardot αιφνιδίασε την 33χρονη Meredith Chapman καθώς επέστρεφε σπίτι της, το απόγευμα της Δευτέρας. Η Gerardot είχε στείλει στον άνδρα της μηνύματα, στα οποία αποκάλυπτε τα σχέδια εκδίκησης. Οι δύο γυναίκες ήταν νεκρές όταν έφτασε η αστυνομία. Το σώμα της 48χρονης βρέθηκε στην κουζίνα, κοντά στην Chapman. Είχαν πέσει δύο σφαίρες.

Έξω από το σπίτι, η αστυνομία συνάντησε τον Mark Gerardot, σύζυγο της Jennair, ο οποίος έσπευσε στο σημείο έχοντας διαβάσει τα μηνύματά της περί εκδίκησης. «Η γυναίκα μου ίσως είναι μέσα» είπε. Είχε προγραμματίσει να συναντήσει την ερωμένη του για δείπνο, το ίδιο βράδυ, κι ανησύχησε όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε.

uu8yfnby
Ο Mark Gerardot με τη σύζυγό του

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Gerardot είχε στήσει ενέδρα στο θύμα της και περίμενε.

«Ο άνδρας ήταν παντρεμένος και είχε εξωσυζυγική σχέση με την άλλη γυναίκα. Η σύζυγος το ήξερε κι αυτό ήταν μια υπολογισμένη, σχεδιασμένη επίθεση» τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η Chapman ήταν επίσης παντρεμένη αλλά δεν ζούσε το διάστημα αυτό με τον σύζυγό της. Εργαζόταν στο παρελθόν στο Πανεπιστήμιο του Ντέλαγουερ, όπου ήταν επιβλέπουσα του Gerardot.

«Η Meredith ήταν αχτίδα φωτός για όποιον είχε την τύχη να τη γνωρίσει» ανέφερε σε ανακοίνωσή της προς τα μέσα ενημέρωσης η οικογένεια Chapman. «Αγαπούσε πολύ την οικογένειά της, ήταν συμπονετική φίλη και από τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες στον τομέα της. Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός και τραγικός, αλλά δεν θα καθορίσει το ποια ήταν για τους χιλιάδες ανθρώπους που την αγαπούσαν».