Μια ενήλικη γυναίκα αισθάνεται εγκλωβισμένη και θεωρεί ότι άγγιξε τη δόξα κατά τη διάρκεια της εφηβείας, γιατί τότε ήταν το «καυτό κορίτσι» στο σχολείο, αλλά σήμερα θεωρεί πως δεν έχει πετύχει κάτι αξιοσημείωτο στη ζωή της.

Σύμφωνα με την Mirror, η γυναίκα είναι πλέον 34 ετών και έγραψε στο Reddit ότι πρόσφατα πήγε σε μια επανένωση παλαιών συμμαθητών και έμεινε «άφωνη» με τις ζωές τους. «Στο σχολείο ήμουν πολύ κοινωνική και όλοι με ήθελαν. Τότε, έφτασα στο απόγειο μου και νόμιζα ότι θα συνεχιστεί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Εντούτοις, όταν μίλησε με τους συμμαθητές, έμαθε πως οι περισσότεροι προχώρησαν στη ζωή τους, δημιουργώντας οικογένεια, επιχειρήσεις και γενικά «έχοντας βρει γαλήνη». «Μίλησα με την κοπέλα που οργάνωσε τη συνάντηση και έμαθα πως έχει παιδιά, σύζυγο και καλή δουλειά. Αισθάνθηκα τόσο χαμένη και εκτός πραγματικότητας», έγραψε στην ανάρτηση.

Παράλληλα, τόνισε ότι «ένιωσα πολύ άσχημα με τον εαυτό μου. Είμαι η μόνη που δεν έχει παιδιά, σκυλιά ή σύντροφο, ούτε βγάζω καλά λεφτά. Και παρότι προσπαθώ για το καλύτερο, δεν μπορούσα παρά να νιώσω χαμένη στην επανένωση».

Ορισμένοι χρήστες λοιπόν, την συμβούλεψαν να μην συγκρίνει τη ζωή της με των άλλων, γιατί «ποτέ δεν ξέρεις τα αληθινά προβλήματα που υπάρχουν ή τι πέρασε ο άλλος για να φτάσει εκεί που είναι».

Ακόμη, ένα άτομο ανέφερε πως «αν με γνώριζες στα 30, θα με ζήλευες, είχα σύζυγο, παιδιά και λεφτά. Τέσσερα χρόνια μετά ζω μια κόλαση, που δεν θα ήθελες να έχεις».