Η 7χρονη Κάινλι Χάιμαν έχει γίνει viral για την εμφάνισή της. Διότι ναι μεν κερδίζει σε πολλού διαγωνισμούς ομορφιάς, αλλά από την άλλη η μητέρα της επιδεικνύει τους γυμνασμένους κοιλιακούς της κόρης της.

Μεταξύ των λογαριασμών της στα social media και δη στο TikTok και το Instagram, η 7χρονη από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ συγκεντρώνει περισσότερους από 700.000 followers. Τα βίντεό της έχουν συλλέξει εκατομμύρια views, likes και, φυσικά, σχόλια.

«Αγαπά τους κοιλιακούς της και το πόσο γυμνασμένη είναι», δήλωσε πρόσφατα η μητέρα της Έιντζελ Χάιμαν που συμπλήρωσε πως η κόρη της «κάνει πολλές ασκήσεις προκειμένου να γυμνάζει τους κοιλιακούς της και να τους έχει σε αυτή την κατάσταση». «Είναι μικρή, αλλά δυνατή. Πρόσφατα κοιμηθήκαμε δίπλα – δίπλα σε ξενοδοχείο και νόμιζα πως κοιμόμουν δίπλα σ’ ένα μικρό τούβλο», πρόσθεσε.

Κάτοικος του Λος Άντζελες, η Κάινλι έχει αποκτήσει κοιλιακούς φέτες από την ηλικία των τριών ετών, ενώ ακολουθεί μια αυστηρή δίαιτα. Παράλληλα, κυριαρχεί στους διαγωνισμούς ομορφιάς, από όταν ήταν δύο χρόνων.

Η Έιντζελ, η οποία είναι επαγγελματίας χορεύτρια και cheerleader, έπαιρνε μαζί της τη μικρή Κάινλι και γρήγορα κατάλαβε πως της άρεσε αυτό που έβλεπε και μάλιστα μάθαινε γρήγορα τις χορογραφίες. Η Κάινλι, έτσι, ανέπτυξε την αγάπη της προς τη γυμναστική και πλέον ασχολείται με την ενόργανη και τη ρυθμική. Μάλιστα, κάποια στιγμή θέλει να λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης, θέλει να γίνει ηθοποιός όταν μεγαλώσει.

Τα γονίδια

Κι ενώ οι κοιλιακοί του κοριτσιού μοιάζουν προϊόν μοντάζ στις φωτογραφίες και στα βίντεο της, η μαμά της λέει πως έχει να κάνει πολύ και με τα γονίδια. Άλλα τρία παιδιά της είναι εξίσου γυμνασμένα και με παρόμοιους κοιλιακούς φέτες. «Η Κάινλι κι ένας από τους αδερφούς της πάντοτε διαγωνίζονται για το ποιος έχει τους καλύτερους κοιλιακούς», ανέφερε η Έιντζελ Χάιμαν.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα σχόλια θετικά. «Ορισμένες φορές δέχεται αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της και τους κοιλιακούς της στα social media. Είτε τα σβήνω ή τα αγνοώ. Δεν θέλω να κρύβω την κόρη μου επειδή κάποιοι δεν ξέρουν πως να της φερθούν. Προπονείται σκληρά και είναι δυνατή. Οπότε τί θα έπρεπε να κάνω εγώ γι’ αυτό;».