Η τάση στα κοσμήματα γι’ αυτό το καλοκαίρι θέλει χρωματιστούς πολύτιμους λίθους, σχέδια πεταλούδας εμπνευσμένα από τη Μαράια Κάρεϊ, τσόκερ με υπερμεγέθη κρεμαστά και δαχτυλίδια- μπαγκέτα για λαμπερές εμφανίσεις. Αυτή τη σεζόν, σύμφωνα με το Who What Wear ο μαξιμαλισμός δίνει δυναμικά το παρών και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον υιοθετήσετε! Δείτε πώς.

Ιδιόρρυθμες αλυσίδες

Οι αλυσίδες με μεγάλους κρίκους δεν είναι ποτέ πραγματικά «εκτός», αλλά αν μιλάμε για το τι είναι συγκεκριμένα «in», θα πρέπει σίγουρα να τις συμπεριλάβετε στις επιλογές σας. Σε αντίθεση με μια παραδοσιακή αλυσίδα, αυτές διαθέτουν περίπλοκα σχέδια που μοιάζουν με συνδετήρες ή συρματοπλέγματα. Το να προσθέσετε μία στη συλλογή σας είναι ένας απλός τρόπος για να διασκεδάσετε περισσότερο με το ντύσιμό σας.

Πολύτιμοι λίθοι με χρώμα

Φανταχτεροί και υπερβολικοί, οι μεγάλοι χρωματιστοί πολύτιμοι λίθοι αποτελούν σίγουρα ένα statement κομμάτι αυτό το καλοκαίρι και φαίνεται ότι είναι μόνο η αρχή. Από ροζ κρύσταλλα μέχρι μοβ στρας, οι λαμπρές πέτρες του ουράνιου τόξου μοιάζουν με μια ανάπαυλα από τα μινιμαλιστικά, ντελικάτα κοσμήματα μερικών ετών πριν. Το καλύτερο είναι ότι τα τόσο φανταχτερά κομμάτια δεν χρειάζονται πολύπλοκο styling για να ξεχωρίσουν -μείνετε στα απλά βασικά για να αφήσετε τα αξεσουάρ σας να λάμψουν όπως πρέπει.

Λεπτομέρειες από πεταλούδα

Κοσμήμα σε σχήμα πεταλούδας

Τα διάφορα κοσμήματα σε σχήμα πεταλούδας κάνουν τεράστια επιστροφή, ιδιαίτερα μεταξύ του κοινού της generation Z. Μερικές από τις νέες εκδοχές του αγαπημένου σχεδίου των αρχών της δεκαετίας του ’80 είναι πραγματικά καλές και αρκετά stylish. Ακόμα κι αν είστε πιστή οπαδός των κλασικών, δεν πειράζει να ξεφύγετε για λίγο.

Δαχτυλίδια- μπαγκέτα

Ακολουθώντας το μάντρα «more is more» ένα άλλο κόσμημα που εισβάλλει στην καλοκαιρινή σκηνή είναι τα δαχτυλίδια μπαγκέτα. Πιο συγκεκριμένα, τα blinged-out δαχτυλίδια μπαγκέτα εμφανίζονται παντού και τα it κορίτσια δεν τα χορταίνουν. Πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη υπόθεση όσον αφορά τις τάσεις στα κοσμήματα. Φορέστε ένα δαχτυλίδι μόνο του για μια πινελιά λάμψης ή συνδυάστε τα με άλλα φανταχτερά δαχτυλίδια για την εμφάνιση της απόλυτης υπερβολής.

Υπερμεγέθη τσόκερ

Με τη μόδα τις περισσότερες φορές να κάνει κύκλους και διάφορες τάσεις του παρελθόντος να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, τα τσόκερ, με τη σειρά τους, κατάφεραν να κάνουν δυναμικό come back. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι αυτά έχουν την πρόσθετη πινελιά ενός εξωφρενικά μεγάλου κρεμαστού, το οποίο του δίνει μια πιο φρέσκια και ανανεωμένη νότα. Οι γνώστες της μόδας φαίνεται να αγαπούν ιδιαίτερα το τσόκερ με την καρδιά του Saint Laurent, ένα από τα αγαπημένα cult κομμάτια του οίκου.