Μια 31χρονη μητέρα από την Αυστραλία αποφάσισε να φορέσει ένα μπικίνι για πρώτη φορά στη ζωή της και μιλάει για την ιστορία της.

Η Krystal Gordon αφού ενθαρρύνθηκε από την οικογένειά της η οποία την υποστήριξε να αγοράσει ένα μπικίνι, στη συνέχεια ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία του εαυτού της σε ένα λουλουδάτο μαγιό. Παρ’ οτι δεν πίστευε ποτέ ότι θα συμβεί, η φωτογραφία όχι απλώς σχολιάστηκε θετικά εκατοντάδες φορές αλλά επίσης κοινοποιήθηκε.

woaisag2

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτή την αντίδραση. Ποτέ δεν ανέμενα να έχει τέτοια απήχηση όσο τελικά είχε» είπε η ίδια μιλώντας στη Daily Mail Αυστραλίας. Η 31χρονη μητέρα ενός παιδιού αγωνιζόταν με το βάρος της από τότε που ήταν ένα «παχουλό παιδί», πράγμα που την άφησε γεμάτη με ανασφάλειες για το σώμα της ακόμη και μετά την ενηλικίωσή της. Όπως αποκαλύπτει είχε δοκιμάσει όλες τις δίαιτες που γνώριζε και ανά διαστήματα γυμναζόταν χωρίς να έχει το αποτέλεσμα που ήθελε.

woaisag5

Αυτό τη γέμιζε πάντα ανασφάλεια και φορούσε πάντα φαρδιά ρούχα ώστε να καλύπτει τα περιττά κιλά της. Τα τελευταία 10 χρόνια το βάρος της ανεβοκατέβαινε όπως και η ψυχολογία της και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί ενώ ντρεπόταν σε κάθε εμφάνισή της.

woaisag3 woaisag4

Η στιγμή που την έκανε να συνειδητοποιήσει σε ποιο σημείο είχε φτάσει από την κακή ποιότητα του φαγητού, ήταν όταν τάιζε το γιο της με ένα υγιεινό γεύμα και εκείνη ταυτόχρονα έτρωγε fast food. Τότε κατάλαβε ότι πρέπει να αναμορφώσει πλήρως τη στάση της, ξεκίνησε Crossfit και έβαλε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.

woaisag6

Έχοντας, λοιπόν, χάσει πολύ βάρος, η 31χρονη έβαλε ως στόχο στον εαυτό της να αγοράσει ένα μπικίνι για πρώτη φορά στη ζωή της. Ήθελε απλώς να το δοκιμάσει αλλά όταν ο σύζυγός της τής είπε ότι είναι όμορφο αποφάσισε να το κρατήσει για να το ξαναφορέσει.

woaisag7

Το επόμενό της βήμα ήταν να μοιραστεί την εικόνα της στο Facebook για να δώσει το δικό της μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα κιλά τους και να τους ενθαρρύνει. Θέλει να πει σε όλους ότι το σώμα του καθενός αξίζει όσο τίποτα και όποιον στόχο βάλουν, μπορούν να τον πετύχουν.

woaisag1