Πολλά αυτοκόλλητα που κολλάνε οι μεγάλες εταιρείες πάνω στα φρούτα είναι βρώσιμα.
Λ
Και πως τα ξεχωρίζεις; μην κάνουμε καμία... πατάτα.
Σέ λεπτό φύλλο ανοίγεται τή ζύμη 350 γρ τό απλώνεται σέ φόρμα τήν τρυπατε μέ πηρούνι τή σκεπάζεται μέ μαρμελάδα μήλου 350 γρ ανακατεμένη μέ βανίλια ξεφλούδισμα 2 μήλα κομμένα σέ λεπτές φέτες πάνω από τή μαρμελάδα κυκλικά ψήνεται 30 λεπτά σέ ζεστό φούρνο και πασπαλίζεται μέ ζάχαρη αχνή και μέ ζεστή μαρμελάδα βερυκοκο.
Τρώμε τό εσωτερικό πού είναι η απόλυτη γεύση.
Αυτο μας ελειπε,τωρα,μαζι με τα καρκινογονα - μεσα στα οποια ''κολυμπουν'' (σχεδον) ολα τα ....μοντερνα αγροτικα προ'ι'οντα - να αρχισουμε να τρωμε και τις ...ετικετες !!!
Προσθέστε σχόλιο
Λ
Και πως τα ξεχωρίζεις; μην κάνουμε καμία... πατάτα.
Σέ λεπτό φύλλο ανοίγεται τή ζύμη 350 γρ τό απλώνεται σέ φόρμα τήν τρυπατε μέ πηρούνι τή σκεπάζεται μέ μαρμελάδα μήλου 350 γρ ανακατεμένη μέ βανίλια ξεφλούδισμα 2 μήλα κομμένα σέ λεπτές φέτες πάνω από τή μαρμελάδα κυκλικά ψήνεται 30 λεπτά σέ ζεστό φούρνο και πασπαλίζεται μέ ζάχαρη αχνή και μέ ζεστή μαρμελάδα βερυκοκο.
Τρώμε τό εσωτερικό πού είναι η απόλυτη γεύση.
Αυτο μας ελειπε,τωρα,μαζι με τα καρκινογονα - μεσα στα οποια ''κολυμπουν'' (σχεδον) ολα τα ....μοντερνα αγροτικα προ'ι'οντα - να αρχισουμε να τρωμε και τις ...ετικετες !!!