Η Σιγκαπούρη παραμένει γνωστή παγκοσμίως για την υψηλή γαστρονομία της, το αχαλίνωτο shopping και το νυχτερινό Γκραν Πρι της Formula 1.

Πώς μπορείς όμως να το απολαύσεις ως κροίσος; Με μια λέξη; Εύκολα!

Ως στολίδι του παγκόσμιου luxury τουρισμού, η Σιγκαπούρη κατακλύζεται από κόσμο τον Σεπτέμβριο, εκεί όπου 250.000 άνθρωποι αποβιβάζονται για να δουν τη Formula 1 κάτω από τα φώτα.

Σήμερα η Σιγκαπούρη έχει πιάσει και πιθανώς ξεπεράσει το Μονακό ως το πιο γκλαμουράτο σιρκουί της υφηλίου, μιας και ο κροίσος θα βρει εδώ exclusive πάρτι με διασημότητες και παγκόσμιους ηγέτες και όσα τραβά η καρδιά του. Και πιθανότατα ακόμα περισσότερα.

Μιας και μιλάμε για τη χώρα που το VIP δεν είναι αρκετό, λανσάροντας την κατηγορία του SVIP! Κι εδώ οι επιλογές κόβουν την ανάσα. Υπηρεσίες που παρέχουν αποκλειστική πρόσβαση στα ακριβότερα αυτοκίνητα του κόσμου, δείπνα με τα χεράκια των καλύτερων σεφ παγκοσμίως και ένα διώροφο κλαμπ που θες μέσο για να μπεις.

Με VIP πάσο θα μπεις εξάλλου σε όλα τα καυτά πάρτι, που φέτος περιλαμβάνουν Red Hot Chili Peppers, Gwen Stefani, Swedish House Mafia, Fatboy Slim, Hans Zimmer και τόσους ακόμα.

Εξίσου τεράστια ονόματα καλύπτουν και τις γαστριμαργικές ανάγκες του κροίσου. Φέτος, ας πούμε, μαγείρεψε ο παγκοσμίου φήμης Βρετανός Heston Blumental με μια στρατιά βραβευμένων με αστέρι Michelin σεφ από όλο τον κόσμο.

Ακόμα και τα μπαρ που στήνονται εδώ για τις ανάγκες του σιρκουί έχουν φανταχτερά ονόματα και απαιτούν VIP διαπιστεύσεις. Όπως το περίφημο Stockton Bar του Χονγκ Κονγκ, Νο 8 στα καλύτερα μπαρ της Ασίας, ή το ζαχαροπλαστείο Tarte του Cheryl Koh και των δύο αστεριών Michelin εστιατορίου Les Amis.

Με αντίστοιχο τρόπο μπορείς εξάλλου να απολαύσεις και το ίδιο το Γκραν Πρι, σε μια από τις υπερπολυτελείς σουίτες του Sky Suites πάνω ακριβώς από την πίστα και μάλιστα στις σημαδιακές στροφές 1-3.

Εξίσου πριβέ κλαμπ, όπως το φημισμένο Apex Lounge με τις 300 ντίσκο μπάλες, δίνουν άρωμα βασιλικό σε ένα Γκραν Πρι εντελώς αλλιώτικο από τα άλλα. Ακόμα και η μεταφορά ως εδώ μπορεί να γίνει ακραία luxury