Τιμώντας την 10η επέτειο από το θάνατο του πρωταγωνιστή της ταινίας «Νονός», το πολυτελές resort του Μάρλον Μπράντο ανοίγει τις πύλες του για το κοινό στην πανέμορφη πολυνησιακή ατόλλη Tetiaroa τον Ιούλιο του 2014.

Με αποκλειστική πρόσβαση μέσω ιδιωτικού αεροσκάφους, το θέρετρο Brando βρίσκεται 30 μίλια βόρεια της Ταϊτής, προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα καταφύγιο ανέμελης πολυτέλειας στην παρθένα φύση.

Το all -inclusive θέρετρο διαθέτει 35 πολυτελείς βίλες, καθεμία με τη δική του ιδιωτική παραλία και πισίνα, εστιατόρια με πολυνησιακή και γαλλική κουζίνα, ένα πολυτελές spa, ένα μπαρ με μαγευτική θέα στη λιμνοθάλασσα, πισίνα, βιολογικό κήπο, βιβλιοθήκη, μπουτίκ και παροχή θαλάσσιων σπορ.

Οι 22 βίλες κατά μήκος της Δυτικής Turtle Beach και οι 13 κατά μήκος του νότιου Mermaid Bay έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να αντανακλούν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής και τις παραδόσεις της Πολυνησίας και διαθέτουν πολυτελή επίπλωση και παροχές, όπως ιδιωτική πισίνα και μεγάλα παράθυρα με θέα στην λιμνοθάλασσα.

Το θέρετρο έχει σχεδιαστεί με έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, για να προστατεύσει αυτό το παραδεισένιο νησί για τις επόμενες γενιές.

Η κουζίνα του Guy Martin, του επικεφαλής σεφ του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin εστιατορίου Le Grand Vefour στο Παρίσι προσφέρεται στα εστιατόρια του Brando, αλλά και σε ιδιωτικό δείπνο στις βίλες.

Τα οκτώ παιδιά του Μπράντο ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν αυτό το εντυπωσιακό θέρετρο, που θα αποτελούσε και για εκείνον καταφύγιο ηρεμίας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ