Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 23: Ζυρίχη, Ελβετία

Η μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας, η μαγευτική Ζυρίχη είναι το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας, προσφέροντας στους επισκέπτες της μια πληθώρα δραστηριοτήτων, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε τους ανάγκη.

Η Ζυρίχη εκτείνεται γύρω από το βόρειο άκρο της ομώνυμης λίμνης και τις όχθες του ποταμού Λίματ και σύμφωνα με πολλές έρευνες προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ζωής στον κόσμο.

Οι λάτρεις του πολιτισμού φθάνουν στην πόλη για να επισκεφθούν τις γκαλερί και τα μουσεία της, όπως το Εθνικό Μουσείο της Ελβετίας με συλλογές που παρουσιάζουν την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας, αλλά και μια από τις σημαντικότερες συλλογές μεσαιωνικής τέχνης στην Ευρώπη.

Σημαντικό είναι και το μουσείο Kunsthaus Zurich, με έργα μοντέρνας τέχνης και έργα των Μονέ, Πικάσο και Βαν Γκογκ.

Η παλιά πόλη θα κλέψει ένα κομμάτι από την καρδιά σας. Χτισμένη στις δυο όχθες του ποταμού Λίματ σας προσκαλεί να περπατήσετε στα λιθόστρωτα δρομάκια της και να θαυμάσετε από κοντά τα αρχοντικά της κτήρια.

Δημοφιλής είναι και η πεζοδρομημένη περιοχή Niederdorf, ο παράδεισος του shopping, αλλά και της νυχτερινής διασκέδασης.

Ιδανικά σημεία για ψώνια είναι και οι δρόμοι Bahnhofstrasse και Limmatquai, όπου θα βρείτε καταστήματα γνωστών σχεδιαστών μόδας, όπως επίσης και πολλά κοσμηματοπωλεία με τα περίφημα ελβετικά ρολόγια.

Επισκεφθείτε ακόμα την μεγαλύτερη εκκλησία της πόλης, την Grossmunster, με τους επιβλητικούς δίδυμους πύργους και δείτε από κοντά το εντυπωσιακό νεο – μπαρόκ κτήριο της Όπερας της πόλης, έναν από τους πιο σημαντικούς πολιτιστικούς χώρους της Ζυρίχης.

Περπατήστε δίπλα στη λίμνη και επιλέξτε μια από τις πολλές αθλητικές δραστηριότητες που προσφέρονται και απολαύστε την μαγευτική θέα της πόλης από το βουνό Uetliberg.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!