Το λένε «Gravity» και δεν μοιάζει με τίποτα απ’ όσα έχετε δει, καθώς απλά-απλά μιλάμε για pen & pad που σου επιτρέπει να σχεδιάζεις στον τρισδιάστατο χώρο χρησιμοποιώντας τις αρχές του augmented reality!

Το καινοτόμο σύστημα hardware και software, που περιμένει πλέον την κατοχύρωση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας του, ξεπήδησε μέσα από μια σειρά πειραματικών πρωτότυπων και τώρα είναι πανέτοιμο να μπει στην παραγωγή.

Τι κάνει; Σε περίπτωση που δεν σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό το κατατοπιστικό υλικό, ήταν μια ομάδα 4 φοιτητών του τμήματος Innovation Design Engineering του Royal College of Art του Λονδίνου που ξεκίνησαν να πιστεύουν ότι μπορούν να μετασχηματίσουν τη δημιουργική διαδικασία για τον σχεδιασμό τρισδιάστατων αντικειμένων.

Κι έτσι κατέληξαν σε αυτό, σε μια ταμπλέτα η επιφάνεια της οποίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τρισδιάστατος χώρος, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να περιστρέψεις το αντικείμενο ώστε να δημιουργήσεις νέες όψεις του, κάνοντας το 3D modeling πιο διασκεδαστικό από ποτέ!

Χωρίς να χρειάζεται οθόνες ή υπολογιστές για να λειτουργήσει, το Gravity ήρθε για να κατευθύνει τη δημιουργικότητα εκεί ακριβώς όπου πρέπει, στον σχεδόν διαισθητικό τρισδιάστατο σχεδιασμό…