Ο τελικός του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης (0-1) ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Σαντιό Μανέ με τη Λίβερπουλ, αφού ο Σενεγαλέζος επιθετικός φέρεται να έχει πάρει οριστικά την απόφαση να αποχωρήσει έπειτα από έξι χρόνια στο Άνφιλντ, με τη Μπάγερν Μονάχου να είναι το φαβορί για να τον αποκτήσει και τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Μπαρτσελόνα να περιμένουν.

Εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες για αποχώρηση του Μανέ από τη Λίβερπουλ και τώρα αυτές ενισχύονται, αφού υπάρχουν ρεπορτάζ για οριστική απόφασή του, την οποία θα ανακοινώσει και στη διοίκηση του κλαμπ τα προσεχή 24ωρα. Έτσι, θα ανοίξει ο δρόμος για να υπογράψει κατά πάσα πιθανότητα στη Μπάγερν, με τη συμφωνία να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη επειδή ο παίκτης ήθελε να περάσει πρώτα ο τελικός του Champions League. Μετά το τέλος του οποίου, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για όλα και τον προπονητή επίσης. Εύχομαι σε αυτή την ομάδα ό,τι καλύτερο στον κόσμο».

Σε περίπτωση που γίνει όντως έτσι και ο Μανέ υπογράψει στους Γερμανούς, μάλλον θα είναι πιο εύκολο και για τη Μπαρτσελόνα να προχωρήσει τις συζητήσεις μαζί τους για την απόκτηση του Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με τους Ισπανούς.