Έτοιμοι να τα δώσουν όλα κόντρα στην Ελλάδα είναι οι παίκτες της Σλοβακίας σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της προσεχούς αντιπάλου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Γιαν Κόζακ.Ο κ. Κόζακ πρόσθεσε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πως μόνο και μόνο το γόητρο και το κύρος της Σλοβακίας θα αποδειχθεί αρκετό κίνητρο για τους παίκτες του, ενώ έκανε και ειδική αναφορά σε Βάις και Στοχ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι περιμένει αύριο από τον αγώνα:

«Καταλαβαίνουμε ότι είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Ο σκοπός της Ελλάδας είναι η πρώτη θέση στον όμιλο και περιμένει στραβοπάτημα της Βοσνίας. Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων όπως αυτόν με την Βοσνία. Θα είναι δύσκολος αγώνας, θα τα δώσουμε όλα».

Για την απουσία του Χάμσικ:

«Είναι πολύ έμπειρος παίκτης. Τον τελευταίο χρόνο είναι πολύ καλός. Όμως, καλή εικόνα και καλή απόδοση μπορεί να δώσει μόνο ένας υγιής παίκτης και γι’ αυτό αποφάσισα να του δώσω χρόνο να αποθεραπευτεί και έτσι δεν τον κάλεσα. Σκέφτηκα να δώσω χρόνο σε παίκτες που έπαιξαν και με την Βοσνία. Οι 10 από εκείνο το παιχνίδι θα παίξουνε και αύριο. Στη θέση του Μάρεκ, θα παίξει ο Στοχ».

Για το αποτέλεσμα που θέλει από τον αυριανό αγώνα:

«Γνωρίζουμε με ποια ομάδα θα παίξουμε. Η Ελλάδα είναι πολύ καλή ομάδα, καλύτερη από τη Βοσνία, πιο έμπειρη. Ξέρει να κερδίσει τους αγώνες, πώς να το κάνει. Πρέπει να μάθουμε πώς να κερδίσουμε τους αγώνες. Νικήσαμε στην Βοσνία και όσο και αν παίξαμε καλά στο δεύτεροι παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε. Οπότε έχουμε δρόμο μπροστά μας. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά, να τα δώσουμε όλα, να συμβάλουμε στην καλή εικόνα του αγώνα και όσον αφορά το αποτέλεσμα να μην χάσουμε».

Για το πόσα γκολ περιμένει να μπουν:

«Πάντα είναι δύσκολο να το υπολογίσουμε αυτό. Ο Σαμαράς και ο Μητρογλου είναι σε μεγάλη φόρμα. Ο Μήτρογλου μάλιστα, πέτυχε χατ-τρικ τώρα τελευταία, είναι δύσκολο να μαντέψω πόσα γκολ θα μπουν. Θα το δούμε αύριο».

Για το κίνητρο των παικτών του:

«Προσπαθούμε να πείσουμε τους παίκτες ότι κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός για το κύρος της εθνικής, για το κύρος της Σλοβακίας. Μόνο και μόνο που θα παίξουν με την Ελλάδα είναι κίνητρο.

Η Ελλάδα παίζει πολύ ενδιαφέρον ποδόσφαιρο και της ταιριάζει. Γι’ αυτό συνήθως παίζει στις τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων. Αύριο θα παίξει εντός έδρας. Θα προσπαθήσει να νικήσει, κάτι που θα προσπαθήσουμε κι εμείς. Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό».

Για τον Βάις και τον Στοχ:

«Πληροφορίες για τους Έλληνες έχουμε και από τον Στοχ και από τον Βάις. Θα είναι μεγάλο κίνητρο για τους δυο ο αυριανός αγώνας. Πιστεύω ότι θα παίξουν πολύ καλά για να συμβάλουν στην καλή απόδοση και εικόνα μας».

Πηγή: Sport-fm.gr