Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε βελτιωμένος, έκανε την προσωρινή ανατροπή, αλλά στο 82′ δέχθηκε γκολ με κεφαλιά του Μόρα έπειτα από λάθος του Γιαννακόπουλου, με αποτέλεσμα να συνεχίσει για μια ακόμα αγωνιστική χωρίς νίκη!

Ενα ριμέικ της περασμένης σεζόν μας προσέφεραν απόψε Παναιτωλικός και ΑΕΛ, καθώς έμειναν στο 2-2 με διαιτητή τον Φωτιά, όπως ακριβώς και πέρσι! Ετσι τα «καναρίνια» παραμένουν χωρίς νίκη στη σεζόν και παρότι στο ντεμπούτο του Χάβου παρουσιάστηκαν άκρως βελτιωμένα, παραμένουν χαμηλά. Την ίδια στιγμή η Λάρισα του Γρηγορίου έμεινε αήττητη για τέταρτο σερί ματς και εδραιωμένη ψηλά.

Τα «καναρίνια» ξεκίνησαν με τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Σίενστεντ, Ταχάρ στον άξονα, τον Ντάλσιο σε ρόλο οργανωτή, τους Ντίας, Αριγίμπι στα άκρα και τον Μοράρ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «βυσσινί» είχαν τον Κρίστινσον στο τέρμα, τους Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρα στα στόπερ, τον Μπέρτο δεξιό μπακ-χαφ, τον Στάνκοβιτς αριστερό, τους Κάτσε, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς στον άξονα και τους Ουάρντα, Νούνιτς στα φορ. Το 3-5-2 τους «μετατρέπονταν και σε 3-4-3, όπου οι Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα ήταν στα άκρα και ο Νούνιτς μόνος προωθημένο.

Το ματς ξεκίνησε… υποτονικά. Η ΑΕΛ πρέσαρε ψηλά, δεν επέτρεπε στον Παναιτωλικό να αναπτυχθεί και με τον Ουάρντα σε ελεύθερο ρόλο, έδειχνε να «πατά» καλύτερα. Ο Αιγύπτιος απείλησε στο 5′ με σουτ και τελικά οι «βυσσινί» στο 28′ άνοιξαν το σκορ. Τότε ο Μόρας έκανε την κεφαλιά-πάσα για τον Μιχαήλ σε εξέλιξη στατικής φάσης όπου οι στόπερ τους είχαν ανέβει και ο τελευταίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μετά από έλεγχο στο VAR το γκολ σωστά μέτρησε και αυτόματα η αναμέτρηση… άναψε.

Οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν αρχικά στο 34′ με τον Ντιας και στη συνέχεια έφτασαν πιο κοντά από ποτέ στην πρώτη τους φετινή νίκη καθώς στο 76′ πήραν το προβάδισμα με την πρώτη επαφή του Μπαϊροβιτς στο παιχνίδι αλλά λίγο αργότερα ήρθε το 2-2.

Από την ισοφάριση της ΑΕΛ και μετά οι παίκτες του Παναιτωλικού προσπάθησαν να ανακτήσουν το προβάδισμα αλλά ταυτόχρονα έδειχναν να χάνουν την συγκέντρωση τους, κάνοντας αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα.

 

.