Να περιορίσουν τα λάθη που κάνουν οι παίκτες της Μίλαν επιθυμεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με αφορμή τον αγώνα με τη Νάπολι. Οι «ροσονέρι» επέστρεψαν από το 2-0 στο «Σαν Πάολο», σκορ που είχε διαμορφωθεί από τα γκολ του Γκοκχάν Ινλέρ και του Λορέντζο Ινσίνιε.

Ο Στεφάν Ελ Σαραουί με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και ένα ακόμη στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα έδωσε το βαθμό στην ομάδα του Μιλάνου για το τελικό 2-2.

«Στο δεύτερο ημίχρονο υποφέραμε σε μια δύο περιπτώσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει εξαιτίας των λαθών μας, από τα οποία θα μπορούσε να μας κερδίσει η Νάπολι», τόνισε ο Αλέγκρι.

«Πρέπει να βελτιωθούμε διότι κάνουμε τόσα πολλά λάθη σε ατομικό επίπεδο. Οφείλουμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να ανεβούμε και άλλο στη βαθμολογία», πρόσθεσε ο 45χρονος τεχνικός.

Παρά την έλλειψη της συγκέντρωσης του ο προπονητής του συλλόγου έμεινε ικανοποιημένος από την αναχαίτιση του αστέρα της Νάπολι, Έντισον Καβάνι.

«Απέναντι στον Καβάνι οι αμυντικοί μας στάθηκαν πολύ καλά και σταμάτησαν τα διαγώνια τρεξίματα του και γενικότερα πήγαμε πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι.

Ρισκάραμε αρκετά στη διάρκεια του αγώνα αλλά στο τέλος δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Αν ο Νιανγκ και ο Νοτσερίνο ήταν περισσότερο οξυδερκείς θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Αξίζαμε το βαθμό της ισοπαλίας αν σκεφτεί κανείς τον τρόπο και την ένταση με τα οποία αγωνιστήκαμε», συμπλήρωσε.

Πηγή: sport-fm