Ένα πρόβλημα που προκαλεί καθυστέρηση στη υλοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στον Ζήση Βρύζα και τον Ιβάν Σαββίδη για το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ που θα μπουν στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του ομογενούς επιχειρηματίας ζήτησε εγγράφως από τον Α.Σ. και την ΠΑΕ να παραμείνει η διμερής συμφωνία για τα ποσοστά των εσόδων που καταλήγουν από την ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη.

Τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα συμφώνησε κάθε χρόνο να υπάρχει ένα συγκεκριμένο και πάγιο ποσό, αρκετά μικρότερο από το νόμιμο.

Πέρυσι για παράδειγμα, τα χρήματα που δικαιούνταν βάσει νόμου ο Α.Σ. ήταν περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Η συμφωνία, όμως, που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών έφθανε στις 850.000.

Ωστόσο, η παραπάνω υπόθεση δεν είχε μείνει κρυφή από τον κόσμο και τα μέλη του Α.Σ. Το συγκεκριμένο ζήτημα και η απόφαση εγκρίθηκαν και από τη Γ.Σ. του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, είναι γνώστης της υπόθεσης, έχει καλή διάθεση να βοηθήσει, όμως δεν μπορεί να δεσμευτεί εγγράφως για κάτι που αφορά τη γενική συνέλευση του συλλόγου.

Πηγή: sport-fm.gr