Τεράστια σημασία έχουν για τον ΠΑΟΚ τα δύο παιχνίδια με τη Φενερμπαχτσέ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης για να πάρουν βαθιά οικονομική ανάσα και να μην έχει άλλους «πονοκέφαλους» ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Για αυτό τον λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήγε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, προκειμένου να επιστήσει την προσοχή στους αρχηγούς και εκείνοι να μεταφέρουν τα όσα τούς είπε στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Ζαγοράκης μίλησε στους Χαλκιά, Γκαρσία, Κοντρέρας και Μαλεζά, ζητώντας τους να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια. Επίσης, να παραμείνουν ήρεμα τα αποδυτήρια ενόψει των κρίσιμων αγώνων με τους Τούρκους, χωρίς πάντως να συνδέσει αυτή την αναγκαιότητα με την αποχώρηση του Ζήση Βρύζα.

Εν τω μεταξύ, ο Ζαγοράκης είχε συνάντηση με τον πρόξενο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, Χουσεΐν Οζντεμίρ, ο οποίος πήγε στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην Τούμπα.

Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» τον καθησύχασε, τονίζοντας ότι η αποστολή της Φενέρ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για μια άριστη φιλοξενία.