Προτεραιότητα για τη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ο αποψινός αγώνας με τη Μαγιόρκα για το πρωτάθλημα και όχι εκείνος με την Μπαρτσελόνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στον ισπανικό Τύπο.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μουρίνιο:

«Έχουμε τον αγώνα με τη Μαγιόρκα και εσείς μιλάτε για εκδίκηση με την Μπαρτσελόνα», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και μίλησε για τον Κακά:

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Θα είμαστε με τους ίδιους παίκτες από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα της σεζόν. Η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή, αλλά δεν ενδιαφερόμαστε για αγορά, πώληση ή παραχώρηση».

Για την κατάσταση του Ντι Μαρία: «Είναι πιθανό να παίξει στο επόμενο ματς με τη Μαγιόρκα. Αν δεν παίξει, δεν θα είναι επειδή δεν αξίζει, αλλά επειδή δεν μπορεί…».

Ερωτηθείς για την αναποτελεσματικότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε: «Έχετε στατιστικά στοιχεία από ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων; Έχετε στατιστικά στοιχεία άλλων επιθετικών; Θέλετε να συγκρίνουμε τα συνολικά στατιστικά στοιχεία του Κριστιάνο Ρονάλντο με άλλων ποδοσφαιριστών. Θα καταλάβετε ότι θα πάει για τη “Χρυσή Μπάλα”».

Πηγή: sport-fm.gr