Ο Ντρου Νίκολας και ο Στράτος Περπέρογλου ήταν οι απόντες από την προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα. Ο Αμερικανός γκαρντ ακολουθεί θεραπεία, ύστερα από το διάστρεμμα το οποίο υπέστη, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ αισθανόταν είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και προληπτικά δεν γυμνάστηκε. Το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ έδωσε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Εν τω μεταξύ, η «πράσινη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, όσον αφορά τα εισιτήρια της εξ αναβολής αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά: «Μετά την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» υποδέχονται την ΑΕΚ την Τετάρτη 6 Απριλίου (17.00, ΕΤ1) στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής. Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» σήμερα ως τις 8μ.μ. και αύριο από τις 10π.μ. ως τις 8μ.μ. Εισιτήρια διατίθενται και από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων)».

Πηγή: sportfm.gr