Ένα νέο βίντεο από την στιγμή της έντασης έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1. Στα πλάνα φαίνεται το περιπολικό να προσπαθεί να βρει τρόπο να ξεφύγει ανάμεσα στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα της οδού Πατησίων. Νεαροί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, να κινούνται προς το περιπολικό και να εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς το μέρος του ενώ στην συνέχεια ακούγονται τέσσερις πυροβολισμοί.

Ο αστυνομικός φέρεται, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, να υποστήριξε ότι πυροβόλησε τέσσερις φορές στον αέρα με το υπηρεσιακό του όπλο για εκφοβισμό.

«Οι δύο συνάδελφοί μου εξήλθαν του οχήματός και εγώ εγκλωβίστηκα σε αυτό. Με χτύπησαν στην πλάτη και το κεφάλι. Για δευτερόλεπτα απομακρύνθηκαν και μετά τους είδα να επιστρέφουν. Τότε πίστεψα ότι ήθελα να μου κάνουν κακό. Έβγαλα το υπηρεσιακό όπλο μου και πυροβόλησα τέσσερις φορές στον αέρα για να τους τρομάξω και να μπορέσω να φύγω» είπε στους συναδέλφους τους, σύμφωνα με τον Ant1.

Ο αστυνομικός συνελήφθη ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Eις βάρος του σχηματίζεται ποινική δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Το περιστατικό σημειώθηκε, όταν περίπου 30 άτομα βγήκαν από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έβαλαν φωτιά σε κάδους. Λόγω της έντασης έκλεισαν και τα δύο ρεύματα της Πατησίων για αρκετή ώρα, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις.